torsdag den 16. april 2015

BLODBLOMMEBLOMST MM.

Så har den lille blodblomme foldet de første blomster ud. Det har været ret blæsende idag, så blomsterne har ikke været meget for at holde sig i ro længe nok til at jeg kunne fange dem med kameraet, men her i solnedgangen lykkedes det at få et billedede. Jeg regner dog med, at der kommer mange flere billeder de kommende dage :-)

Der er et lille stengærde langs indkørslen, som disse små blå bloster nu har sat lidt kulør på. Hvis der er nogen, der ved, hvad det er for nogen, må I endelig sige til.


I dag har jeg i øvrigt været ude og shoppe planter til min kommende køkkenhave/drivhus. Det blev bl.a. til 4 forskellige tomater (3 slags Cherrytomater: rød 'Favorita',  mørk 'Chocolate' og gul 'Sungold', og Jordbærtomat 'Berry Garden' - min datter er glad for små tomater ;-)) og 6 forskellige jordbær (Elsanta, Bubbleberry, Ostara, Senga Sengana, Sonata og Korona). Det er jo ikke til at vide, hvilke man bedst kan lide, så nu får jeg mulighed for at prøve lidt forskelligt af - og så kan jeg jo nøjes med at dyrke favoritterne til næste år.


Der røg også lige et par lavendler med op i kurven, så nu dufter der i hele drivhustet :-)

Ha' en rigtig dejlig aften!

4 kommentarer:

 1. Gorgeous pictures of nature !! Spring is beautiful !
  Greetings

  SvarSlet
 2. Dejlige billeder.
  Lige før man kan mærke duften af lavendler.

  SvarSlet
 3. Det kan godt ligne blåpude du har i dit stengærde.
  God ide med jordbærerne :-)

  SvarSlet
 4. Dejlige billeder, og sikke mange jordbar, det bliver spændende at høre din smags dom. Jeg tænker at en af fordelene ved at have så mange jordbær ikke kun er de forskellige smags oplevelser, men også at du vil have modne bær over en længere periode.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...