fredag den 28. november 2014

MIN SKJULTE UDSIGT

Nu hvor de fleste blade har sluppet deres tag i trækronerne og er dalet til jorden, så kan man pludselig se, den ellers skjulte udsigt til bakkerne på den anden side af bækken i baghaven.

Jeg har en drøm om på et tidspunkt at få ryddet nogle meter, så jeg også får et kig til udsigten om sommeren, men træerne på den anden side af bækken står ikke på min grund, så det vil jo afhænge af om ejeren synes, at det er ok.
Og under alle omstændigheder er det nok ikke noget jeg får gjort det første år eller to, hvor så mange andre projekter også trænger sig på. Men det skader jo ikke noget at drømme :-)

Bækken løber i øvrigt lige bag birketræets hvide stamme på billedet øverst til venstre, så de fleste træer står på den anden side.
Skuret der på samme billede kan ses til venstre skal rives ned på et tidspunkt, og så har jeg planer om at få lavet et par dobbeltdøre fra spisestuen (som man kan se på tegningen her), så jeg kan nyde baghaven fra stuen - og måske kan jeg engang også få mulighed for at nyde den skjulte udsigt bag bækken. Det kunne da være ret dejligt :-)

Ha' en skøn weekend!

---
Tilføjet senere:

Jeg synes lige jeg ville prøve at kombinere de to billeder, så man kan få en endnu bedre fornemmelse af, hvordan udsigten kunne blive :-)


Pga. kameravinklen ser bakken i baggrunden dog ikke så stejl ud, som den er i virkeligheden, så det må man selv tænke sig til.

5 kommentarer:

 1. Dejligt for dig, at du nu kan komme ud og nyde den skønne natur rundt om dig, jeg tænker du nyder det meget og har travlt med at komme i orden. Nu har du hele vinteren til at lægge planer i.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 2. Drømme er heldigvis gratis og de gode går i opfyldelse en dag :-)
  Et skønt sted du er flyttet til. Det bliver spændende at se hvad jorden gemmer på af overraskelser til foråret.
  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 3. Du er bare så sprængfyldt med dejlige planer - hvor er det skønt at læse :-)

  SvarSlet
 4. Hej Signe.Hvor er du bare heldig at du har fundet dette skønne sted................med en pragtfuld udsigt.Rigtig god weekend Knus Jette

  SvarSlet
 5. Det er godt med drømme :-) Jeg har selv masser af drømme, og mon ikke de bliver realiseret stille og roligt hen af vejen.
  Det er altid godt med lidt udkig, haven føles større, når man kan kigge langt. Jeg er meget glad for den åbning vi har lavet i vores læhegn, så vi kan se marken og skoven i baggrunden fra vores stuer.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...