fredag den 19. september 2014

Nu også med blog på VoresVilla

Jeg vil lige starte med at takke for alle jeres søde kommentarer på de sidste par indlæg. Jeg har været helt rørt over det :-)


Som jeg også skrev tidligere, så har jeg aftalt med magasinet VoresVilla, at jeg ved siden af min egen blog, også blogger hos dem, og nu er de første par indlæg kommet på. Man kan finde dem her

Og så har jeg i øvrigt også solgt de første par billeder, som kommer med i det næste nummer af magasinet :-)

Billederne her er min udsigt fra terrassen her til morgen, hvor busken blåskæg er ved at gå igang med at blomstrer. Bag den er den skønne rose Odyssey, og bag den er det den mørke rose Burgundy Ice, man kan ane.

Selvom haven bærer tydeligt præg af, at den er blevet forsømt de sidste par måneder, fordi jeg vidste, at jeg snart skulle flytte, så er der heldigvis stadig blomster at glæde sig over (hvis man kan abstrahere fra ukrudtet - og det er jeg heldigvis blevet ret god til :-))

Ha' en rigtig dejlig fredag - og weekend når I kommer så langt!

6 kommentarer:

 1. Så går det fremad, dejligt at høre. Det er en god evne at kunne abstrahere fra ukrudtet :)
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 2. Jeg kom sådan til at smile (næsten højt) da jeg fandt ud af at hvorfor jeg ikke forstod VoresLilla. Farverne på billederne må have fået mig til at tænke på Lilla, og læste det sådan i stedet for Villa :)

  God skrivelyst og god weekend.

  SvarSlet
 3. Kære Signe.

  Hvor det dog glæder mig at høre, at det hele er faldet på plads. Et stort og hjerteligt tillykke med dit nye pragtfulde hus og store vidunderlige grønne legeplads. Det glæder mig også enormt at høre, at dit unikke talent for blomsterfotografi er blevet "opdaget".Hvor er det skønt og livsbekræftende at høre, hvordan alting pludselig kan vende sig fra negativt til positivt. Pøj pøj med det hele. Sikke et spændende livskapitel, du lige har åbnet i "Signes bog".

  Kærlige tillykkehilsner

  SvarSlet
 4. Du har nu en skøn have - ukrudt eller ej. Det er så fine billeder du viser.
  God weekend til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
 5. Hej Signe!
  Stort TILLYKKE med hussalget, og det helt nye liv du skal i gang med nu, hvor er det godt at høre at alt flasker sig (har læst lidt tilbage i indlæggene)
  Smukke smukke billeder, skønt at der også er kommet salg i dem:-)
  Mvh Anette

  SvarSlet
 6. Du tager da Odessey med også - gør du ikke?

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...