lørdag den 31. august 2013

Sankthansurt

Sankthansurt
Det er ved at være rigtig længe siden, jeg sidst har været på bloggen. Mit arbejde har krævet så meget, at der ikke har været overskud til meget andet. Det kan i øvrigt også godt ses på haven, hvor padderokker og humle i den grad har udnyttet det manglende opsyn.

Hyld, Black Lace
Men heldigvis er der også blomster, der kan nydes rundt omkring, og synet af disse Sankthansurt, der stod og glimtede regnvåde i solen sammen med den lille mørke hyld, inspirerede mig til at finde kameraet frem fra gemmerne, så jeg kunne dele glæden med jer andre.

SankthansurtSankthansurtSankthansurt
Egentlig har jeg aldrig haft særlig høje tanker om Sankthansurt - syntes den var lidt kedelig - men lige i dag kunne jeg pludselig se dens charme :-)

Sankthansurt
Jeg har fortsat ret travlt, så der vil sikkert heller ikke ske så meget på bloggen de næste par måneder.Men jeg håber, at jeg på et tidspunkt får lidt bedre tid igen til både haven og bloggen, for det savner jeg.

Sankthansurt


Ha' en rigtig dejlig weekend!

8 kommentarer:

 1. Rart at høre fra dig igen. Jeg har savnet dine smukke fotos!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan iøvrigt anbefale at poste små "indslag" på f.eks. facebookgruppen Glade havebloggere, hvis I synes, at blogspot er for tidkrævende.

   Slet
 2. Ja det var länge sedan jag såg att du skrivit på din blogg.
  Kram.

  SvarSlet
 3. Hej Signe.Har bestemt også savnet dine dejlige billeder.Men kan da godt forstå at overskuddet ikke har været til bloggen.Jeg har også fået et mørk hyld......købte den til Garden Living Fair i Hillerød.Den skal stå i mit nye bed,sammen med min smukke Annabelle.
  Har været vidt omkring her i sommmer bla.har jeg været en tur på Samsø-En tur til London og Hampton Court Flower show.
  Jeg kan nu godt lide sankthansurt her i sensommeren hvor der ikke er så mange ting der blomstre.
  Håber vi ses i Lyngby d.22/9 Knus Jette

  SvarSlet
 4. Godt med livstegn fra bloggen her:0) - og jeg kan sagtens følge dine tanker om sankthansurten. Syntes de var overordentlig upoetiske til jeg en dag for 2 år siden blev forbløffet over bladens sprødhed og saftighed. Med et ændredes min opfattelse af denne plante og nu har jeg faktisk flere sorter i haven. Især den mørke Matrona har jeg været glad for til at give bladfylde og solide oplevelser i sommerbedet. Ingen højtskrydende sag, men en rigtig stabil haveven...

  Dejlig dag fra Katinka

  SvarSlet
 5. Hej Signe
  Godt at høre lidt fra dig igen, smukt billede af Sct. Hans urten, som heller ikke lige er min favorit, men som sædvanlig får du taget smukke billeder, så ser den egentlig tiltalende ud.
  Synd du ikke når din have, for det er nu dejligt afstressende at gå der, og det har du sikkert brug for en gang i mellem.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 6. Kære Signe
  Jeg har været en trofast læser af din blog i et halvt års tid, og hvor har jeg glædet mig over de smukke billeder fra dit paradis :-) Derfor har jeg faktisk også gået og været helt bekymret over dit lange fravær fra bloggen og tænkt, om der mon var sket noget forfærdeligt for dig eller din familie. Det er godt at vide, at det "kun" drejer sig om arbejde, og jeg vil se efter blogindlæg fra dig herefter og håber for dig, at du får tid til at nyde din skønne have - også selv om arbejde og projekter uden for haven forsøger at spænde ben for det.
  Rigtig god weekend og tak for livstegn - venlig hilsen Linda

  SvarSlet
 7. Jeg synes at Sct. Hans urten er smuk hele året..:-)
  Men selvfølgelig specielt når den får efterårsfarver. Jeg har også en af de mørke og den er ekstra smuk..:-)

  God weekend fra Lisbeth

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...