søndag den 2. december 2012

Så kom sneen


Det var nærmest et eventyrlandskab, jeg stod op til her til morgen - en verden pudret i hvidt.Og vi var flere, der nød det :-)
Her i weekenden har jeg holdt min datters 20 års fødselsdag, og som man kan se, har jeg ikke nået at få rydet det hele op endnu.

Jeg må ud igen og få det ordnet senere, men lige nu står den på hygge ved brændeovnen i selskab med en lille glad og sne-våd hund :-)

Ha' en rigtig dejlig dag!

12 kommentarer:

 1. Ja, kønt ser det ud! Og nu går jeg i haven med hunde og kamera. God adventssøndag :-)

  SvarSlet
 2. Hej Signe.Smukke billeder fra en skøn snedækket have.Tillykke med din datters 20 års dag.Jeg må også ud og få taget nogle billeder inden sneen forsvinder.Men jeg er travlt beskæftiget med at lave juledekorationer-lægger anden ombæring på senere på dagen.
  Rigtig god advent til dig knus Jette

  SvarSlet
 3. Tillykke med datteren. Det er smukt med sneen og flagene pynter da også, så pyt med det. Nyd du bare brændeovnens varme sammen med den lille hund.
  Knus

  SvarSlet
 4. Nåhhhh søde Voodoo!
  Ha' en god dag med den våde hund :-)

  SvarSlet
 5. Skønne snebilleder, der er ikke noget som nyfaldet sne, det giver en speciel stemning :)

  SvarSlet
 6. Helt skønt med "sort/hvide" fotos med røde pift:0)

  Mange hilsner og tillykke med datteren fra
  Katinka

  SvarSlet
 7. Hold da op, hvor har I fået meget sne! Heldige jer. Vi har kun en smule pudder, men fint er det.
  Og - tillykke med din store datter, Signe! Sikker på I havde en dejlig dag...

  Søndagsaftensknus herfra
  Lone
  (glæder mig til vi snart ses!)

  SvarSlet
 8. Det er så smukt, når den første rene hvide sne falder. Man må ligesom kapitulere med hensyn til havearbejdet, og der falder en naturlig over over det hele ;-)

  Til lykke med datteren.

  SvarSlet
 9. ....og hvor er det bare skønt. Smukke stemningsbilleder og tillykke med din datter.....smukkere landskab kunne hun ikke ønske sig. Her kæmper vi lidt med at holde på frosten.....en smule tø er begyndt at tømme træer og buske......jeg håber frosten vinder!!!!

  Knus og dejlig december i nr. 123

  SvarSlet
 10. Smukt Signe - vidunderligt og pudret. Jeg sidder indenfor, begravet i mails og byrådspapirer, og længes ud. Jeg kan forstille mig hvordan Kong Vinter er kommet til din have lige inden du er dukket op, og hvordan har spredt vinteren fra sin bedste vinkel.
  Tak - for dine skønne billeder, hvor man tydeligt fornemmer dit engagement. Glædelig jul!

  SvarSlet
 11. Hej Signe.

  Jeg har simpelthen vurderet dig helt forkert, siden du har sådan en stor datter! Hjerteligt tillykke med hende.

  Snevejr klæder også dit lille kolonihaveparadis. Herlige billeder af din søde lille hund. Jeg kom til at grine højtlydt af den, selv om jeg sidder her helt alene...... Med det resultat, at både hunden og katten kom springende fra deres kurv, for at få opmærksomhed.

  Dejligt med sne her i julemåneden. Det skaber lige den rette stemning. Jeg er vild med snevejr. I dag var pigerne og jeg i Vejen, for at købe en julegave til min mormor/deres oldemor. Og så kørte vi ind og parkerede tæt ved den kælkebakke jeg har ræset ned af som barn. Det var lige sagen, kan du tro. Der blev hvinet af fryd under hver tur:-)

  Men det var koldt, så mine forældre fik lov at give en kop varm kakao, før vi kørte hjem igen. Det var en rigtig dejlig eftermiddag:-)

  Sig hej til din søde/sjove hund fra mig, og hils din datter og ønsk tillykke.
  Knus Malene

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...