mandag den 8. februar 2016

Billeder fra Gartneriet Spiren


Jeg lovede jo, at jeg ville vise lidt flere billede fra min tur til Spiren i går
Der er også andet end påskeklokker og juleroser, bl.a. var der en masse forskellige cyclamen og løg-planter.


Og selvfølgelig også forskellige vintergækker. Hvis man i øvrigt interesserer sig for vintergækker, så er der Galanthus-weekend på Gartneriet Spiren d. 20.-21. februar 2016 kl. 10 – 16. Det er ret nørdet, og ret hyggeligt, og kan varmt anbefales, hvis man har små-galanthofile tilbøjeligheder :-)

10 kommentarer:

 1. Fine billeder fra Spiren, tak for dem :)
  Knus

  SvarSlet
 2. ja det er fine billeder fra gartneriet. Og jeg også fortælle at det er et utrolig spændende sted at besøge. Absolut et besøg værd, og man behøver slet ikke være nørdet, for at det er så flot at se alle de flotte blomster specielt klokkerne kan jeg huske. De fire jeg har i haven er købt der for nogle år siden.
  Og hvis det ikke lå helt på sjælland, ville jeg tage et smut forbi meget tit
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Ååååh, hvilke deilige bilder fra Spiren! Må ha vært et fantastisk besøk. Det kan da ikke være noen som har et så rikt utvalg av Juleroser. Skulle gjerne besøkt en dag. Hun selger en del på Hagemessen her i Norge og det er alltid masse mennesker på hennes stand. Håper hun kommer i år også. God uke til deg.
  Jannicke

  SvarSlet
 4. Vi plejer at være dernede hvert år, men jeg HAR altså ikke plads til flere.... men nu viser du at der er Cyclamen.....og de fylder jo egentlig ikke ret meget.... såeeee, mon ikke turen går til Skælskør en af de nærmeste weekends

  SvarSlet
 5. Hej Signe
  Godt du holdt hvad du lovede ;0) for det var super dejligt at komme "med på besøg" til Gartneriet Spiren. Super dejlige billeder du har taget, hvilke helleborus købte du selv med hjem ?
  Håber jeg får tid til et besøg på gartneriet her i løbet af foråret, det var i hvert fald planen, og lysten er jo ikke blevet mindre med dit dejlige indlæg her.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 6. Det er helt utroligt med alle de forskellige påskeklokker og juleroser man kan få. Jeg skal da vist også prøve et besøg hos Spiren på et tidspunkt, desværre er der lidt langt, men vist turen værd.

  SvarSlet
 7. Så ljuvligt vackert.Kan knappt vänta på alla fina vårblommor.
  Trevlig helg!

  SvarSlet
 8. Super lækre billeder Signe :-) Jeg har også haven fuld af Helleborus fra Spiren og glæder mig i øjeblikket over dem dagligt. Og heldigvis breder de sig.
  KH Lotte

  SvarSlet
 9. .... ja, og den store tegnebog brænder i inderlommen eller tasken! Jeg elsker Vintergækker, men jeg tør overhovedet ikke give efter for den kærlighed, for så kommer det virkelig til at gå ud over alle andre nyanskaffelser til haven ... eller i det hele taget ... for der er rigtig mange fristelser på det felt , til rigtig mange penge. Jeg går derfor omhyggeligt uden om den del af havelitteraturen og nøjes med at glæde mig over de ganske almindelige af slagsen, som jeg efterhånden har et par pæne tæpper af.

  God arbejdslyst i din fine nye have
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...