lørdag den 17. oktober 2015

Høneballetur

De her to skønne have-kvinder (Lisbeth fra "Høneballehaven" og Linda fra "Min kolonihave - Casa Asti"), var med til at gøre min fredag til en ualmindelig hyggelig en af slagsen. Vejret var desværre ikke det bedste, så jeg er ikke leveringsdygtig i solskinsbilleder - men kameraet kom da frem :-)

Det er utroligt så meget, der fortsat blomstrer i haven, så trods efterårstemperaturerne, var der masser at se på, bl.a. en hel del roser.


Traditionen tro, kom jeg hjem med en stor samling planter, som jeg får travlt med at få i jorden her i weekenden. Jeg trænger også til at få noget jord under neglene efterhånden, så nu satser jeg bare på, at vejret holder tørt.

En stor tak til Lisbeth og Bent for deres store gæstfrihed - og en ligeså stor tak til Linda og hendes have-veninde for godt selskab undervejs!

Ha' en rigtig dejlig weekend!

18 kommentarer:

 1. Hej Signe!
  Utroligt smukke billeder, flere af den træder næsten ud af skærmen, en god oplevelse!
  Åh ja Høneballehaven er dejlig, det er Lisbeth og Linda også:-) jeg gad også godt se den have på flere årstider, men det kræver lidt planlægning og kroner, for det er for mig ikke bare en smuttur.
  Håber på tørvejr med dig, god fornøjelse med alle de nye planter.
  Hilsen fra Anette

  SvarSlet
 2. Skønt at se Høneballehaven igen igennem din linse. Portrættet er bare dejligt :)
  Kh Rose

  SvarSlet
 3. Hej Signe
  Tak for besøget, hyggeligt at have besøg på en kold efterårsdag, det er vi ikke vant til.
  Solen var bestilt, men ingen havde hørt efter mig.
  Billederne er selvfølgelig i top, du er fantastisk dygtig.
  Knus

  SvarSlet
 4. Helt utroligt flotte billeder du tager Signe og det er spændende at kigge ind på din blog engang imellem og se, hvor langt du er kommet med dit spændende sted. Mange hilsner fra Milbakhaven midt i Vendsyssel, som også ligger i et stykke Istids Danmark - nemlig i Jydske Ås området.

  SvarSlet
 5. Hej Signe. Dejligt at se jeres besøg ud fra forskellige kameralinser. Og jeg kan kun dele de andres kommentar om at det er billederne er utrolig gode, Du er en dygtig fotograf.
  Jeg synes også at det er fantastisk at der fortsat kan blomstrer så meget i haven og skal nærmest lede efter noget i haven som blomstrer.
  Tak for at du delte dine oplevelser med os andre der ikke har haft mulighed for at besøge Lisbeth og hendes have på denne årstid.

  SvarSlet
 6. Hej Signe, selv tak for en dejlig dag :o) jeg glæder mig meget til vi ses igen.
  Hvor er du altså bare super dygtig til at tage nogle fantastiske billeder. Selv om der ikke var sol har du alligevel fået taget nogle skønne billeder.
  Rigtig fod weekend med spaden :o)
  Kram fra Linda

  SvarSlet
 7. Sikke billeder - både portrætterne og de af roserne, fantastiske! God fornøjelse med plantningen på den hjemlige matrikel!

  SvarSlet
 8. Så fina bilder, härliga färger.
  Ha det fint!

  SvarSlet
 9. Hej Signe

  Alletiders med at besøge hinanden!
  Og spændende billeder - har din stil iøvrigt ikke udviklet sig - billederne forekommer gennemgående mørkere?

  Ha en dejlig dag

  SvarSlet
 10. Hej Signe.Dejligt at se Høneballehaven fra din vinkel.Sidder lige og tænker på den første gang vi begge besøgte Samsø i maj 2012.
  Skønne billeder af Linda og Lisbeth.Og håber du kan få alle dine planter i jorden i tørvejr.
  Rigtig god weekend Knus Jette

  SvarSlet
 11. Hej Signe
  Det ser både hyggeligt og inspirerende ud.
  God arbejdslyst med at få plantet. Det er sjovt med planter man får af andre. Jeg har også nogle stauder i min have, som minder mig om min tur til Høneballe haven. Det er dejlige minder.
  Venlig hilsen
  Malene

  SvarSlet
 12. Hej Signe. Det er nogle fantastiske billeder, du har taget, især det første med de to have-kvinder. Herligt, at I havde sådan en god dag og ikke så dårligt at få planter med hjem.!

  SvarSlet
 13. Det ser herligt ud med sådan en efterårstur til det samsøske... og oven i købet i hyggeligt selskab. :o)

  SvarSlet
 14. Sådan :) En efterårstur til Samsø, det har vi vist ikke hørt om før. Tak for superdejlige billeder, du er virkelig en fremragende fotograf. Og jeg ser jo for mig igen Lisbeth (eller måske Bent) med spaden, i færd med at grave planter op til dig.
  Knus, Ulla

  SvarSlet
 15. Sikke nogle utrolige smukke billeder. Den have har jeg planer om at besøge næste sommer :)

  SvarSlet
 16. Hej Signe "s vals"!
  Jeg kom dumpende ind på din side om akacieøen og tænkte "hold da op, hende Signes træer er da godt nok groet til i hendes kolonihave" indtil jeg fik scrollet mig lidt længere ned og fik set at, der er sket ting og sager.Ups, det siger vist mere om hvor lang tid siden det er jeg har kigget ind på din side-Anyway, Tillykke med dit "nye" eventyr, det ser meget smukt og dejligt ud og med plads til store drømme. Hvor vildt, egen skov og vandløb, så bliver det bare ikke mere romantisk i min optik-SUK.Hej fra exBellahøj`er nu Vordingborgenser med lille have. Helene

  SvarSlet
 17. Så delig en tur dere har hatt. Spennende å følge ditt nye liv i nytt hjem og ny hage!
  Jannicke

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...