mandag den 28. januar 2013

Tøvejr


Det er godt sjappet i haven lige nu, og alle steder fra hører man den dryppende lyd af tøvejr. Og så var det, at jeg lige der midt på græsplænen i den smeltende sne fik øje på de første små krokusblade, der tittede frem. Så er det jo lige før, man får forårsfornemmelser :-)


Ha' en rigtig dejlig uge!


14 kommentarer:

 1. Ja, jeg synes faktisk at det ER forår i dag ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg havde også forårsfornemmelser indtil jeg kom ud og mærkede den kolde vind :) Jeg fandt også knopper og spirer på vej under sneen, det varmer alligevel, selvom det er koldt.
  Knus

  SvarSlet
 3. Hej Signe.Ja! jeg synes også at der er en snert af forår i luften.Meeeeen vi må vist styre os lidt endnu.Også en rigtig god dag til dig knus Jette

  SvarSlet
 4. iihhh...hvor vi gejler hinanden op til forårskuller:-)) men det er næsten heller ikke til holde ud længere! Dejligt med små forårstegn.
  Kh Bente

  SvarSlet
 5. Det er godt at vide at der er spirer der venter på deres tur og tak for de skønne dryppende billeder selvom jeg ikke er glad for sjap;)

  SvarSlet
 6. Riktigt där är vi inte än, men det var i alla fall plusgraderidag :)

  SvarSlet
 7. Hej Signe. Ja man får virkelig forårsfornemmelser, når der bliver mildere i vejret. Jeg var også godt træt af den kulde, det var næsten for meget. Jeg håber sneen når at smelte helt, inden frosten vender tilbage.

  SvarSlet
 8. I lige måde Signe.

  Ja selvom det er vådt og sølet udenfor og det hvide bliver mistænkeligt brunt dag for dag, ja så skimtes de grønne spire efterhånden...
  Skønt men også ret svært ikke at skrabe lidt ekstra frit!

  Skøn aften og mange hilsner fra
  Katinka

  SvarSlet
 9. *SMILER* kun du kan skildre tøvejret SÅ smukt.......for uf hvor jeg syntes det hele er vådt gråt og trist lige nu - godt vi kan lune os ved tanken om hvad der venter ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 10. du har fanget foråret :-) hvor helt igennem vidunderligt! Jeg er ikke nået hjem i lyset endnu, så jeg har denne her vidunderlig oplevelse tilgode at gå ud i haven og lede efter erantis og vintergækker og få valne hænder og løbe-snue af at lede efter "de små pus" - tak som altid for en skøn blog...

  SvarSlet
 11. Sneen var pludselig næsten væk i går. Vejret mildt. Da jeg gik en haverunde fandt jeg den forårsblomstrende alpeviol, cyklamen coum, i blomst, og i stenbedet viste min vinteradonis sine gule blomsterknopper. Påskeklokke og juleroser er også fremme. De første forårsbebudere giver løfter om at foråret er på vej.
  Førforårshilsner
  Morten

  SvarSlet
 12. Forårsplanterne ligger på spring under sneen.
  Inden længe ser vi dem i blomst.
  Som altid gode billeder.
  Ha´ en dejlig dag.

  SvarSlet
 13. Lækre billeder!

  Hjerteligst

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...