mandag den 20. juli 2015

Ærenpris - Pink Damask

Det er de helt store linjer, der er i fokus i haven i øjeblikket, med bl.a. brændenælderydning og træfældning (og ikke mindst oprydningen efter det). Men man skal jo også huske detaljerne, som f.eks. de travle brumbasser, det der sværmer rundt mellem de smukke spir i den lyserøde ærenpris "Pink Damask".

Jeg har medbragt den fra min gamle have, og den har endnu ikke fundet sin blivende plads, men den ser ud til at trives med at være flyttet på landet :-)

I haven var der allerede et bed, som lige nu domineres af fredløs og skvalderkål, men kigger man godt efter kan man i vildnisset bl.a. se denne lille fine gule rose. Den har også fået besøg, Tror den lille snegl har søgt tilflugt her fra regnen i nat. Jeg skal nok have fundet en anden plads til den til efteråret, hvor den får lidt bedre mulighed for at udfolde sig i al sin yndighed (rosen altså - ikke sneglen ;-)).

 Ha' en rigtig dejlig uge!

3 kommentarer:

 1. Godt du tager dig tid til de små detaljer, for det er da et stort projekt, du har gang i, men det må altså også være spændende, sådan at få ryddet op og så finde små guldkorn.

  SvarSlet
 2. åh... den husker jeg godt fra din gamle have :)

  SvarSlet
 3. Det ser ud til at være en Vinbjergsnegl. De æder de onde snegle, siges det ..... og så er de officielt fredede. Husker du det? jeg har masser af dem i mit stikkelsbær- og brændenældekrat, hvor de yngler på livet løs, og hvis jeg orkede det, ville jeg have dem gående til afslimning i en kasse på badeværelset, som vi gjorde, da jeg var ung, og man her i Danmark ikke kunne købe frosne snegle med persille- og hvidløgssmør i ethvert supermarked. Nu om stunder nøjes jeg imidlertid med at glæde mig over dem, når de vover sig uden for deres 'revir'.

  Happy Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...