onsdag den 1. juli 2015

Høneballe-tur

I lørdags var jeg en tur på Samsø til mini-blog-træf i Høneballehaven. Selvom vejret bød på småregn og solen holdt sig i baggrunden, så var det en skøn dag.


Haven havde jeg set for nogle år siden, men der var virkelig sket noget siden sidst, med mange flere bede, mere højde og mere fylde, så det var på ingen måde kedeligt, at se den igen - tvært i mod. Og så var selskabet jo fantastisk :-)

Jeg havde selvfølgelig kameraet med, men var så optaget af have-snak, så jeg næsten glemte at få taget billeder. Lidt blev det dog til :-)

Den blå klematis her i baggrunden var intet mindre end imponerende.
Der var stadig nogle rhododendron i blomst, selvom sæsonen er ved at være overstået. Jeg kunne godt overveje at tage turen herover igen til foråret for at opleve dem, når blomstringen er på sit højeste, for det må uden tvivl være et fortryllende syn.

Der var et hav af skønne planter, men som sagt snakkede jeg mere end jeg fotograferede.Valmuerne i rosenbedet fik jeg dog billeder af - de var et forrygende syn, og jeg kan også se, at andre af dagens besøgene faldt for motivet og har vist billeder af dem.

Jeg kom fra Samsø slæbende på adskillige poser nyopgravede planter, som affødte muntre kommentarer fra andre passagerer, om hvorvidt jeg var ved at tage hele øen med tilbage.

Mange af planterne har nu fundet deres ny plads i min have, og dem jeg ikke havde en plads parat til, er flyttet midlertidigt i potter klar til at indtage nye bede, efterhånden som der bliver ryddet for skvalderkål og brændenælder.

1000 tak til Hr og Fru Høneballe for stor gæstfrihed og gavmildhed - og tak til jer andre bloggere, der var med, for at være med til at gøre det til en ualmindelig hyggelig dag!

12 kommentarer:

 1. Hej Signe, Tak for dejligt selvskab på hele turen, det er så lækre billeder du har taget og det af fru Høneballe er da bare så godt.
  Kram Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Linda - det var da bare SÅ hyggeligt at følges med med dig - og 1000 tak for alle plantegaverne! :-)
   Knus
   Signe

   Slet
 2. Selv tak Signe
  Det var en rigtig hyggelig dag, men synd I skulle så hurtigt hjem. Jeg har hørt lidt om, at I gerne vil tage turen igen snart. I er velkomne, måske kan I lokke andre med, så I kan få bilen med denne gang. Ellers henter vi ved færgen.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Ja, det kunne være hyggeligt, at komme forbi igen - og der er jo ikke langt til færgen i Kalundborg efter jeg er flyttet. Så mon ikke vi ses snart igen :-)
   Knus
   Signe

   Slet
 3. Sikke skønne billeder fra Samsø - de der valmuer er jo helt forrygende!

  SvarSlet
 4. Ih, hvor ser det skønt og hyggeligt ud! - og ja, jeg synes også, de valmuer er meget smukke :-)

  SvarSlet
 5. Tak for de dejlige billeder fra Samsø.
  Du nåede da begge dele, at få snakket hvad der jo da er vigtig når man møder andre, der har samme interesse som en selv, og så få taget de fine billeder.
  Altid rart at få nyt til haven. Held og lykke med planterne.

  SvarSlet
 6. Jeg var også ved Høneballe for et par år siden :) :) - det er virkelig turen værd :) og det ser også ud til at i har hygget jer :)

  SvarSlet
 7. Fortryllende billeder, sikke et skue! Glæder mig til jeg skal besøge fru Høneballe og Samsø i sommer.

  SvarSlet
 8. Hej Signe.Jeg var helt misundelig på jeres bloggertræf til Samsø..............men har jo været der et par gange.
  Men vil da gerne derover igen.For som du skiver er der sket meget siden sidst.
  Dejlige billeder du har taget.Der er jo mange smukke motiver i Lisbeths skønne have.
  God solskinsdag i bakkerne knus Jette

  SvarSlet
 9. Kære Signe Det var så hyggeligt tak for dejligt selskab og sikke flotte billeder du viser! Kh Tina

  SvarSlet
 10. Sikke smukke billeder. Er helt vild med valmuerne sammen med roserne.

  Mvh Karina Kobæk, tusindfryden.net

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...