mandag den 6. april 2015

MORGENSTEMNING MM.

Dette billede tog jeg i går morges da den første morgensol netop havde smeltet rimfrosten i græsset og forvandlet den til milioner af små dråber. Jeg er ret vild med stemningen i billedet. Sjovt som det nogle gange er de små ting, som man så let overser, der kan gøre en glad :-)

Og så til de lidt større ting (der også gør mig glad) - et par billeder fra mine smukke omgivelser:

I går var jeg en tur ved Ordrup Næs. Det ligger ikke langt fra hvor jeg bor, men det var første gang jeg fik taget turen derud - og helt sikkert ikke sidste gang :-)

Afslutningsvis er her en lav påskesol over Sejerøbugten, som jeg fangede i fredags på vej hjem fra familiepåskefrokosten.


Jeg blev simpelthen lige nødt til at køre ind til siden, så jeg rigtig kunne nyde den. Det sker faktisk ret tit efter jeg er flyttet her op i bjergene, og jeg håber aldrig, at jeg vænner mig så meget til de smukke bakkede landskaber, at jeg glemmer at blive betaget - men foreløbig er der dog ingen fare for det :-)

13 kommentarer:

 1. Smukke billeder Signe, jeg tror aldrig, du vænner dig så meget til landskabet. Nu har jeg boet her i 16 år, jeg tager stadig mange billeder i området, der er så dejligt ude på landet. Jeg tror, det er første gang, jeg har set, at du har taget landskabsbilleder, du bor så smukt nu.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 2. Nydelige bilder Signe. Tror nok du bare vil bli mer og mer facineret av naturen, landskapet , havet og hagen der du bor nå.
  Vi har bodd her vi bor nå i 17 år og nyter hver dag, i all slags vær.
  Ha en fin dag:-)
  Eirin

  SvarSlet
 3. Der er så dejligt både på Ordrup Næs og ud over Sejrøbugten og jeg kan ikke forestille mig at du nogensinde bliver træt af smukt landskab:-)
  God 2. påskedag.

  SvarSlet
 4. Fantastisk natur du bor midt i :-)
  Naturen bliver man aldrig træt af, den ændrer sig hele tiden alt efter årstid og vejrforhold, så der er altid "noget nyt" at se på, selv om rammerne er de samme.
  Jeg glæder mig stadig dagligt over den udsigt jeg har ud over engen, når jeg går ud af døren her ud på landet. Den kan på ingen måde sammenlignes med den "udsigt" (genboens parcelhus og campingvogn), vi havde fra vores tidligere bolig. Den "udsigt" blev jeg hurtig træt af, men det kunne jo ikke være meget anderledes, da vi boede i et parcelhuskvarter.

  SvarSlet
 5. Det er dejlige billeder af den smukke natur, som du bor ved. Og ja, det er en dejlig stemning du har fanget i det første billede :-)

  Jeg kan sagtens følge dig i det med bare at måtte stoppe op for at nyde naturen. Efter jeg er blevet mere optaget af at tage billeder, så ser jeg mange flere billeder i landskabet - ja over det hele. Og det er jo ikke altid jeg har det "gode" kamera med, men så må iPhonen gøre det ud for kamera og det gør den som regel også ret godt.

  SvarSlet
 6. Skønne billeder, og skøn natur du har i din nærhed, og ja der er en ganske særlig stemning ved det første, nærmest fortryllet.
  Også jeg glædes dagligt over den natur vi bor midt i, og holder mere af den for hver dag der går:-)

  SvarSlet
 7. Poetisk og dejligt billede af din vinterbrune Hortensiablomst iklædt dråber

  SvarSlet
 8. Hvor er det smukt, det må være fantastisk at bo sådan.... :-)

  SvarSlet
 9. Ja med de smukke billeder, så kan der næsten ikke mangle noget. Du bor så absolut et et af de mest varierede og smukke landskaber vi har i Danmark. Om føje år, må du holde åben have, med guidet vandretur i bjergene.

  SvarSlet
 10. Godaften Signe.Hvor er der smukt oppe hos dig.....................og skønne billeder du viser.
  Elsker at komme på besøg hos familien deroppe.
  Dejligt at høre at du trives på landet knus Jette

  SvarSlet
 11. Meget, meget smukke billeder allesammen. Fantastisk natur du er omgivet af. :o)

  SvarSlet
 12. Smukke billeder af fantastiske omgivelser! :-)

  SvarSlet
 13. Hej Sgne

  Et fantastisk smukt morgenfoto!

  Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...