lørdag den 18. april 2015

MIRABELLER OG AKELEJE

Jeg var til familiefødselsdag i går og havde kameraet med. Jeg glemte helt at tage billeder af fødselsdagsbarnet og selskabet, men til gengæld var jeg lige en tur ude i haven og forevige en blomstrende mirabelle. Synes måske ikke helt, at jeg har prioriteterne i orden - det må jeg vist have arbejdet lidt med.







I går faldt jeg i øvrigt for denne lille blå og hvide akeleje, der stod udenfor mit lokale supermarked. Nu står den i min have og tog sig sådan her ud i morgensolen :-)

Ha' en rigtig dejlig weekend! 

9 kommentarer:

 1. Nærbillederne af Mirabellen er så vidunderlige - tak for synet - jeg nyder de mange hvidblomstrende træer i naturen i øjeblikket.... om det så er tjørn eller mirabelle, det kan jeg ikke rigtig blive enig med mig selv om ...... smukke smukke skyer af hvidt - men nært på - som dine billeder er, er de jo mere end fantastiske.

  SvarSlet
 2. Jeg tilgiver dig nu gerne for ikke at fotografere fødselsdagsbarnet, for hvor er de fotos af mirabellablomsterne da bare gudeskønne - tak for synet:-)

  SvarSlet
 3. Nydelige bilder av Mirabell blomstene. De er virkelig vakre :-))

  SvarSlet
 4. Virkelig fine billeder af mirabelleblomsterne, det er jo også lige nu de skal foreviges fødselsdag eller ej.
  Jeg har også altid kamera med, og jeg har også gennem tiden også fået mange kommentarer for mit motiv valg :-) Men sådan er det bare smukke motiver skal foreviges basta...

  SvarSlet
 5. Mirabelleblomsterne er skønne. Meget fotogene.

  SvarSlet
 6. Hej Signe.De er bare SÅ smukke de mirabelle blomster.
  Her blomstre min Susan og kirsebærtræet.
  Den blå/hvide akeleje købte jeg sidste år...............er da spændt på om den viser sig i år.........................smuk er den.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
 7. Du er simpelthen kanongod til at fotografere!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...