fredag den 30. januar 2015

SELV SMÅ FORSKELLE TÆLLER

Det er jo ikke fordi, der er den store forskel på de to billeder, men det første er fra i dag, og det andet er fra i forgårs, og jeg synes det var lidt opmuntrende at se, at der på trods af gråvejret alligevel var en lille bitte udvikling at spore (man er jo nøjsom på denne årstid :-)).

Og så kom solen ovenikøbet frem et par minutter i dag - hvis vi får lov til at se mere til den, så går der nok ikke mange dage, før alle de bøjede nakker har rettet sig ud og åbenbaret de små forårsgule hoveder :-)

Ha' en rigtig dejlig weekend!

---
Tilføjet senere:

Jeg så lige, at jeg også havde billeder fra i dag og i forgårs af de erantis, som man kan se i baggrunden, så her kommer endnu et par næsten ens billeder :-)5 kommentarer:

 1. Hej Signe. Gode billeder og jeg kunne godt se forskel på de to øverste billeder, selvom det var noget småt med forskellen, men den var der!

  SvarSlet
 2. uhm, så sprøde og lækre..... men man skal nok ikke spise dem på sin mellemmad :-)

  SvarSlet
 3. Hej Signe

  Altid sjovt at se forløb, og lækre er de! Med dit nye Nikon kan du sikkert lave interval film?

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
 4. Det samme sker i min have, ligesom smp sprøde spidser fra tulipaner titter frem. Man bliver så opmuntret af det i disse mørke tider :-) I dag har jeg fået sat frøene til klokkeranker og Irlandsklokker så jeg føler virkelig nu, at det er lige om hjørnet. Foråret

  Kh Henriette

  SvarSlet
 5. Sikke en dejlig underskov og jordbund der snart vil vrimle med jagtedderkopper :)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...