onsdag den 7. januar 2015

PÅSKEKLOKKESKUD


Det milde vejr har gjort, at der nu er godt gang i skyderiet hos påskeklokkerne, og flere blomsterknopper er nu kommet til syne. Ud over de par planter, jeg selv har medbragt fra min gamle have, så stod der i forvejen et par store flotte eksemplarer i et af bedene. Måske er det ikke påskeklokker, men de hvide juleroser, men det vil tiden jo vise. Det bliver spændende at se, når de springer ud - noget kunne tyde på, at jeg måske ikke behøver at vente så længe :-)

9 kommentarer:

 1. Dejligt du kan begynde at se blomster i din nye have.
  Det bliver et spændende forår du går i møde, håber der dukker mange spændende løgvækster og stauder op :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er du heldig, at der allerede stod nogle i haven :) Jeg glæder mig til at se mere til dem, når de er sprunget ud!

  SvarSlet
 3. Ej, jeg håber, at der er mange af den slags gode hemmeligheder gemt i din nye have :-)

  SvarSlet
 4. Hej Signe.Hvor er det spændende hvad der dukker op i din nye have................og både juleroser og påskeklokker er da slet ikke til at undvære.
  God dag Knus Jette

  SvarSlet
 5. Hej Signe. Ni kallar dem påskeklokkerne! För oss de är "julrosor" här i Finland. Men de är sköna i alla fall. Min julros har också knopper, men de är ny under snö. Och får vara där i skyddet av frost.

  SvarSlet
 6. Uha - hvad en "ny" have gemmer er altid spændende - som små skatte! Her måtte jeg dog indse, at skattekisten var temmelig tom, da første haveår var rullet igennem, men ja...så var det jo blot en mulighed for selv at fylde den med guld og grønne sager. Håber alligevel du er mere heldig:0)
  Varme nytårshilsner fra Katinka

  SvarSlet
 7. Smukke billeder - påskeklokker har jeg (desværre) ingen af endnu - men måske man skulle ønske sig et par stykker?

  SvarSlet
 8. .... og tillykke med fødselsdagen :-)

  SvarSlet
 9. Hvor bliver det spændende at følge hvad der kommer frem i din nye have. Det starter godt med nogle velvoksne påskeklokker. :o)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...