søndag den 10. marts 2013

Vintervejr

Mine planer om at komme lidt i haven i dag er udskudt på ubestemt tid, for øv hvor er det koldt og vinteragtigt :-(

 

Jeg startede på mit nye job i torsdags. Det er super spændende, men hovedet har været ved at sprænges af alle de nye indtryk og informationer, så det ville have været godt med et par timer i haven til lige at få lidt ro på igen. Men det må vist blive en anden dag.


Jeg synes godt nok, at denne vinter har været længe nok nu, og jeg bliver faktisk helt ked af det, når forårsfornemmelserne bliver blæst omkuld af sådan en ugæstfri omgang sne og kulde. Heldigvis er der stadig små forårstegn rundt omkring, så man ikke helt mister modet - hurra for de små standhaftige forårsblomster!

6 kommentarer:

 1. Ja, bidende koldt er det, men her er ingen sne. Alligevel tror jeg det må blive en indedag. Nyd din indedag :)

  SvarSlet
 2. Det är samma kalla och blåsiga vinterväder på andra sidan Öresund :( Det är bara att hoppas att det blir mildare väder i veckan. Håll ut! :)

  SvarSlet
 3. Ja det er noget af en dukkert vi står overfor med sne og frost....uff.....vinteren har været kold alt alt for længe nu. Du må surfe rundt på nettet lidt og suge til dig af forårsvitaminer i stedet for at gå i haven søde ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 4. Iskoldt er det og ikke havevejr, men det kommer vel igen en gang. I mellemtiden må vi hygge os indendøre.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 5. Ja føj, havevejr har vi ikke meget af lige nu, og jorden er hård og gold. Mine vintergækker ligger flat hen ad jorden. Det kan jeg ikke huske at jeg har oplevet før.
  Har du ikke nogle frø du kan begynde at så, så minder det da lidt om forår. Og når det først kommer, får vi jo travlt :-)
  Jeg har lige fundet mine frøkasser frem i dag.

  SvarSlet
 6. Skønt sted du har....ja, vi venter så sandelig på DETTE forår. Jeg har brugt noget tid på forspiring ......forskellige tomater og nogle chilier :-) Men solen har da trods alt varmet, så foråret må dog være lige om hjørnet :-))
  Kik endelig ind hos mig....jeg er helt nystartet :-)

  Hilsen Lone

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...