torsdag den 28. marts 2013

Bedre sent end aldrig


Sidste år så mine små tidlige krokus i baghaven sådan her ud den 11.marts - læg i øvrigt mærke til at der også er små bier på besøg.


Sidste år var de små krokus allerede synlige fra slutningen af februar, hvor de her er foreviget en frostkold morgen. Den sidste måned har jeg med længsel gået og spejdet efter dem, på mine daglige ture rundt i haven, og jeg var faktisk begyndt at frygte, at de måske var gået til.

Men det var de heldigvis ikke, og nu er de endelig langt om længe dukket frem af den smeltende sne. Bedre sent end aldrig, og hvis vejret ellers tillader det, så kan jeg måske allerede i løbet af et par dage nyde synet af dem i fuldt udsprungen tilstand. 

Et andet sted i haven er de første af de små Blue Pearl nu også næsten sprunget helt ud :-)
Det samme gælder de her skønne mørklilla :-)

Rigtig god påske - håber vi bliver overrasket med et fantastisk forårsvejr!

11 kommentarer:

 1. Smukke krokus. Ja det er godt nok hundekoldt i år, det er lidt ærgerligt, for det kribler sådan i fingrene for at komme ud og igang med haven!!! God påske til dig

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare smukke. Farven er virkelig intens - det bliver man da glad i maven af at kigge på.
  Og en lille bi ♥ Herligt.
  Også rigtig god påske til dig.
  mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
 3. Vackra krokusar.
  Jag önskar dig en underbar påsk!!

  SvarSlet
 4. Beautiful flowers, beautiful spring colours. I am greeting

  SvarSlet
 5. Hej Signe.Ja! alting er senere på den i år,men er sikker på at du kan glæde dig over de smukke krokus nå den sidste sne er væk.Rigtig god påske knus Jette

  SvarSlet
 6. Det er ikke så svært at vente, bare det er noget godt man venter på (siges der), men nu har vi altså ventet længe nok.
  Dejlige billeder.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 7. Hej Signe.
  Jeg håber også, at solen langt om længe får magt her i løbet af påsken.
  Det er vel nok dejligt, at der i hvert fald er begyndt at være små tegn på forår ude i haven. I dag har vi (læs Jacob) trodset sne og is i haven, og startet nedrivningen af vores gamle skrammel af en udestue, og derud over blev der endda også tid til, at tage et lille smut i byggemarked, for at købe et lille drivhus til mig istedet. Så der er da tegn på forår, selvom størstedelen af min have er dækket af sne og is. Heldigvis er erantis og vintergækker kommet til syne igen. Krokus har jeg ikke opdaget endnu, men det er også meget svært fremkommeligt, at gå en tur i haven i øjeblikket, også fordi jeg stadig er dårligt gående. Håber snart det lysner i øst, også med det. Indendøre er jeg så småt begyndt at smide krykken helt:-) Jeg håber jeg er helt på benene samtidig med, at foråret gør det muligt at komme ud og rode i haven. Tålmodigheden er længe brugt op nu, efter en lang vinter på langs.
  Rigtig god påske i solskinsvejr.
  Venlig hilsen Malene

  SvarSlet
 8. Ja det er stor forskjell på våren i fjor og i år også her i Norge, men den kommer jo, vi får smøre oss med tålmodighet. Været er i det minste pent og det får vi nyte så lenge. God påske til deg!

  SvarSlet
 9. Hold da så op Signe jeg er mundlam du har jo det flotteste paradis jeg længe har set af en kolonihave. Opdagede din blog i det meget fine indlæg hos havefolket. Ja nu sidder jeg så og sluger ideerne til mig da vi selv er i fuld gang med at bygge vores paradis af en kolonihave om haven har vi ikke helt styr på hvordan skal indrettes men tror efter at have set din vi er kommet meget tætter på :-) Du er straks blevet lagt på min blog og jeg vil glæde mig til at komme på besøg igen her Forsat rigtig god påske herfra det Fynske land K.H Else

  SvarSlet
 10. Og dine dejlige krokus er længere fremme end mine på trods af at de er sent fremme i år:) Blue Pearl er virkelig smukke i solskinnet.
  Knus

  SvarSlet
 11. Det har været en lang lang vinter og er det stadig, så det hjælper lidt på humøret, når nogle få forårsløg stikker hovedet frem. Hvor har du dog mange skønne krokuser:-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...