lørdag den 30. marts 2013

Krokus i påskeSNE :-/

 Jeg ved ikke, hvordan I andre har det, men min tålmodighed er ved at være alvorligt udfordret :-/
KOM NU FORÅR!!!

15 kommentarer:

 1. Vidunderlige fotos:) Ja det må være træls at kigge ud af vinduet hver morgen og konstanterer at sneen forsat ligger der.
  Husker vinteren 86-87 hvor den sidste is/sne forsvandt i maj måned på Stevns!!
  Ha en god Påske:)

  SvarSlet
 2. Så vakre bilder! Ja, det kan tære på tålmodigheten til noen og enhver nå.
  God påske! :-)

  SvarSlet
 3. Jo jo Signe - det har du da ret i - men disse smukke unike billeder, dem har vi jo;-)
  Og om kort tid er vejret, som det er nu, blot et gammelt minde, ikke?

  Du må have en dejlig påske!

  SvarSlet
 4. Smukke billeder med fint nyfalden sne, men - men v i længes jo efter at se den bare jord og få fingrene deri.

  Her i midtjylland har vi ikke fået sne. Er næsten ved at være borte men frosten bider hårdt endnu.

  Fortsat god påske til dig.

  Hilsen Bente.

  SvarSlet
 5. Kom tilfældigt forbi din blog. - Smukke fotos af krokus i sneen. - Og hvor har du ret. Nu vil vi have forår!

  SvarSlet
 6. Træls at der kommer et nyt lag sne hver dag, så vi skal se det syn, når vi ruller gardinerne fra, men vi må se positivt på det, som Karsten gør, en dag bliver det vel forår, men hvornår.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 7. Sidder i Nordjylland med udsigt over klitterne ned til Vesterhavet. Her er sol og ingen sne:-) Det gode vejr og forårsstemningen kommer også snart til resten af landet:-) hilsen Lone

  SvarSlet
 8. Hej Signe.
  Min tålmodighed er ikke længere bare alvorligt udfordret, nej den er fuldstændigt totalt opbrugt! Jeg er faktisk begyndt at overveje om jeg skulle nå en vinterdepression! Ja, det lyder måske som om det er for sjovt, men jeg kan altså bare ikke klare mere sne og kulde nu. Natten til i går sneede det også her hos mig og der lå i hvert fald et par cm. nysne om formiddagen. I dag ser det heldigvis mere grønt ud igen. Et plaster på såret er, at Jacob er så godt igang med forårets første projekt, som er en del af min haveplan. Han er nemlig ved at rive udestuen ned og hakke betongulvet op derude. Når vi engang kan komme til i haven for komprimeret sne og is, har vi købt et nyt lille drivhus til mig, som vi skal have rejst. Det håber jeg selv jeg kan hjælpe til med. I går besluttede jeg mig for, ikke længere at bruge krykker. I virkeligheden kan jeg måske nok ikke helt undvære dem endnu, men der er min tålmodighed altså også mere end opbrugt. Nu gider jeg ikke mere, og jeg er lige ved at være panisk her på 10. uge over, at jeg stadig ikke kan sætte mig ud i min bil og køre lige derhen jeg har lyst til. Jeg håber den kommende uge kommer til at rykke for vildt, både hvad angår hoften og foråret. Helt ærligt, jeg husker da aldrig vi har haft en påske med så meget sne og kulde før, gør du?
  Venlig hilsen Malene

  SvarSlet
 9. Jo, tålmodigheden er også stærkt på prøve her. Men heldigvis ser det ud til, at vi snart "slippes fri".

  Utroligt smukke billeder, der kom ud af din frustration :)

  SvarSlet
 10. Helt vidunderlige billeder! Skønne!

  Det med vejret er en mystisk størrelse. Jeg har brug for lidt varme og kunne pille i jorden. Var ved at få et hysterisk tilfælde, da jeg opdagede, at der kommer en del sne igen på torsdag, hvor jeg bor. Og når så jeg er ved at skrige, kommer jeg til at tænke på Hanne og alle de andre, som har helt anderledes ting at tænke på, og så holder jeg inde med mit hysteri.

  SvarSlet
 11. Kære Signe
  De snekrystaller der gnistrede som sølv i luften i morgen var fantastisk smukke og tusind tak fordi du gik ud og fangede disse smukke billeder. Her er den sne der faldt igår og i nat allerede væk og det ser stadig det gamle tykke lag der ligger. Det bliver godt når vi kan komme ud igen, men indtil da må vi nyde livet indendøre:)
  Knus

  SvarSlet
 12. Åh så smukt altså Signe.......jeg elsker dine krokus i vinterklæder - men når det er sagt så: bring it on - we want SPRING ;0)

  Påske knus
  Dorthe

  SvarSlet
 13. Hej Signe. Ja, nu kan det snart være nok. Sikke nogle sjove billeder, du har taget. Jeg kunne godt lide dem - de var meget specielle - også selvom det er med sne. Heroppe hos os har vi ingen sne fået, men det blæser og er hundekoldt. Jeg vil også bare have forår nu. Jorden er stivfrossen og det er helt umuligt at lave noget i haven! Rigtig god påske til dig.

  SvarSlet
 14. utrolig flott med krokus i nysnø! Trøst deg med at mine krokus er dekt av 50 cm hard snø ennå. Våren kommer!

  SvarSlet
 15. Krokus'ne er åbenbart lige så utålmodige, som du er

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...