mandag den 1. august 2016

Uden omveje :-)

I weekenden var jeg (igen) i Hornslet, for at undervise i have- og blomsterfotografering, og denne gang gik det hele heldigvis som planlagt :-)Her er et par af de blilleder, jeg selv nåede at få taget i løbet af dagen, hvor mit fokus jo ellers primært var på alle andres billeder.


Tak til alle jer der deltog for endnu en skøn dag i selskab med så søde og engagerede havefolk - jeg glæder mig til forhåbentlig at se endnu flere af jeres billeder.

3 kommentarer:

 1. Kære Signe. Når jeg kigger på dine billeder, så bliver det meget tydeligt, hvorfor du laver kurser i fotografering. Smukke blomster vitaminer. Kærligst Merete

  SvarSlet
 2. Og nu kendte du både vejen og tiden den tog - en slags fordel! Godt det faldt i hak og blev en god dag - og smukke, smukke billeder som altid!

  SvarSlet
 3. Åhh hvor jeg følte med dig, da jeg læste dit forrige indlæg - følelsen af at være i god tid og så pludselig opdage, at det er man ikke - har selv prøvet at se forkert på en bryllupsindbydelse-nåede lige ind i kirken med slaskvådt hår inden bruden skred op af gulvet....
  Godt at du nåede begge kurser og kunne videregive dine erfaringer med blomsterfotografering :-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...