onsdag den 19. november 2014

Nyt gulv i soveværelset

Jeg havde jo sagt til mig selv, at sidste weekend SKULLE bruges på at lægge tulipanløg, og jeg havde sagt, at der ikke var nogen kære mor. Men det viste der sig så at være alligevel, for min egen kære mor havde nemlig købt et gulv til mit soveværelse og kom op med det i weekenden. Og så måtte tulipanløgene vige.

Værelset er kun små 9 m2, så vi tænkte, at det kunne vi da sagtens lægge på en eftermiddag, men det kom til at tage lidt længere, for først skulle alle fodpanelerne af, og lågen ind til skunken og gerekterne på døren, og af en eller anden grund havde dem, der satte dem op i tidernes morgen, bestemt sig for, at de skulle sættes fast med 7-tommer-søm (det er en lille overdrivelse, for de var nok ikke mere end 10 cm, men det virker nu også ret voldsomt, når det bare skal holde et par fodpaneler).Men vi fik alle søm ud (næste uden at ødelægge listerne) og gulvet blev lagt og savet bane for bane, og lågen og gerekterne kom på plads igen. Jeg mangler stadig panelerne, men har en plan om at nå at male dem hvide, inden jeg sætter dem på igen. Men selv uden paneler, så pyntede det helt utroligt med et rigtigt gulv, og det er så rart, at man ikke længere skal træde ned på et koldt cementgulv, men et dejligt trægulv, når man står ud af sengen om morgenen.


Da jeg flyttede ind lå der i øvrigt et gulvtæppe i værelset, men det hev jeg af som noget af det første, for det var alt andet end kønt at se på, og så lugtede det af gammel våd hund. Under tæppet var der lagt aviser, som havde forrykket sig gennem årene, så de bulede op (det var i øvrigt et par eksemplarer af Politiken fra oktober 1977, så der var ikke noget at sige til, at tæppet ikke var så lækkert længere). Da det blev lagt på har det sikkert passet fint til den hessian, der i øvrigt beklæder væggene. Den skal jeg også have pillet af på et tidspunkt, men det må vist lige vente lidt.

Og så må tulipanerne komme i jorden i næste weekend i stedet - denne gang, tror jeg dog ikke, at der er nogen kære mor ;-)

9 kommentarer:

 1. Nej hun bliver nok ikke ved at komme rendende :) men dejligt at hun kom med gulv og hjalp dig. Flot hvis I to piger klarede det selv. Det pyntede gevaldigt
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hej Signe.Sejt gået af jer to piger.
  Og det ser da godt ud nu.Dejligt med sådan en mor.
  Du skal nok nå at lægge alle dine løg i jorden inden frosten kommer.
  God aften Jette

  SvarSlet
 3. Det pynter da helt enormt. Godt arbejde!

  SvarSlet
 4. Flot! - Hvor ser det godt ud nu :-)

  SvarSlet
 5. Powerwomen, det er absolut nødvendigt at man kan lidt gør det selv, og ikke skal ringe til en "håndværker" hver gang der er et løst bræt. Nu kan du jo lægge gulv, en ny kompetence på CV´et...
  Henrik

  SvarSlet
 6. Super flot gulv. Jeg kender alt til gulvlægning. Det er ikke mere end end uge siden, at vi blev færdige med trægulvene på Møn, så jeg har udfordringerne i skarp erindring ;-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...