søndag den 24. august 2014

Besøg i Claus Dalbys have

Dagen i dag har budt på en haveoplevelse af de helt store. Jeg var nemlig så heldig, at Bettina med bloggen Taghaven, var blevet udtrukket til et besøg i Claus Dalbys have, og hun havde inviteret mig med. Så kl. 7.00 rullede vi afsted med toget fra hovedbanen med kurs mod Aarhus.

Jeg havde glædet mig meget til at se Claus have, og selvom vejret var noget ustabilt, så var det hele turen værd. Det er altså en helt eventyrlig have!

Jeg havde selvfølgelig kameraet med, og her kommer nogle af de billeder jeg tog - flest i regnvejr, men også nogle få med sol på :-)
Det har været en skøn dag fyldt med blomstrende indtryk - og hvor jeg i øvrigt også løb ind i flere andre dejlige havebloggere, og fik hilst på nogle af jer, der også læser med her på bloggen - super hyggeligt lige at få sat et ansigt på jer.


Så der skal her fra lyde en stor tak til Bettina for at invitere mig med - og en mindst ligeså stor tak til Claus for at åbne sin have og give denne mulighed for at få en helt fantastisk haveoplevelse!

18 kommentarer:

 1. Det er en eventyrlig skøn have! Tak fordi du tog os med til Risskov:-)
  K.Gro

  SvarSlet
 2. Tak for et utroligt smukt kig i Claus Dalbys have, ren nydelse at kigge dine billeder:-) Havde selv æren af et besøg hos ham i Juni, og det var en skøn skøn oplevelse.

  SvarSlet
 3. Claus`s have set på en anden måde, du er en fantastisk fotograf!! smukke, smukke billeder.
  håber det hele snart falder på plads for dig, det er da frygteligt stressende!
  hilsen Kirsten-Hillerød

  SvarSlet
 4. Ingen årsag, Signe. Du var den bedste rejsemakker jeg kunne forestille mig.

  SvarSlet
 5. Hej Signe, syntes nok det var dig der gik rundt med gennemsigtigt overslag, en helt fortryllende have, også i regnvejr....Håber det hele flasker sig for dig og dit nye haveprojekt af helt andre dimensioner.
  Henrik

  SvarSlet
 6. Smukke billeder med nogle nye vinkler på den have, der ellers nok er en af de mest gennemfotograferede i hele landet ;-)

  SvarSlet
 7. Jeg tror ikke Dalbys have har set så smuk ud som igennem din linse - tak for en skøn tur :)
  Krydser sådan fingre for dine handler er faldet på plads så du kan komme afsted til dit nye paradis.
  Knus Rose

  SvarSlet
 8. Tak for en smuk, smuk tur i Dalbys have - du vinkler det hele særligt godt og jeg glæder mig over at du også fik lov at besøge dette haveparadis.

  Knus, Ulla

  SvarSlet
 9. Dejligt at få hilst på dig i går. Som sædvanlig har du taget skønne billeder, og selvom det regnede var der også sol ind imellem, så vi kunne få taget billeder. En meget dejlig have.

  SvarSlet
 10. Fantastisk flott. Fin hage og flotte bilder. Takk for det :-)

  SvarSlet
 11. Hej Signe.Vidunderlige billeder du viser.....................har selv siddet og prøvet at redigere lidt i alle de billeder jeg har taget.
  Dejligt at få hilst på dig....................og pøj-pøj med dit hus projekt.
  Knus Jette

  SvarSlet
 12. Kære Signe. Følger altid din blog med stor interesse, også fordi du er en fantastisk dygtig fotograf, og her viser du billeder i en eminent kvalitet fra Claus' smukke have. Tak for det. Og held og lykke med dit husprojekt. Det bliver spændende at være med på sidelinjen. Venlig hilsen Else

  SvarSlet
 13. Underskønne billeder!. Hyggeligt at hilse på dig!

  SvarSlet
 14. Tilslutter mig de øvrige "kommentatorer" - - - underskønne billeder !

  SvarSlet
 15. Ja, blændende billeder. Jeg tog også en smule billeder med mit lommekamera, og da jeg så dem kort efter på den lille skærm, kunne jeg ikke lade være med at tænke, jeg godt kunne tage fine billeder ligesom Hr. Dalby selv, men det har vist mere med motivet at gøre end med fotografen lige i det tilfælde. Det har været en fornøjelse at se din skæring fra haven, du er dygtig Signe! Håber du selv ved det.
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 16. Hej Signe. Vil du ikke kontakte mig? - jeg har et par ting jeg gerne vil tale med dig om. gitte.hoejbjerg@gmail.com

  SvarSlet
 17. Kære Signe

  Helt vidunderlige motiver du har fanget med din linse. SÅ flot.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...