mandag den 25. februar 2013

Perlende forårsglæde

Jeg har snoldet lidt mere, for jeg kan simpelthen ikke stå for alle de forårsblomster, man render ind i hele tiden udenfor diverse supermarkeder mm.. Her var det en stor potte med lyseblå perlehyacinter, der fristede langt over evne. 

Jeg synes egentlig ikke jeg har råd, men når jeg så står op en småtrist mandag som i dag, hvor det er koldt og goldt og ugæstfrit, når man kigger ud af vinduet, og så pludselig opdager dem her på bordet - lige at kunne stikke næsen ned i dem og indsnuse den søde duft af forår - så viger tristheden, og smilet breder sig langt ind i kroppen. Det er da alle pengene værd.

Det bliver en god dag i dag - tror jeg :-)

11 kommentarer:

 1. Det har du helt ret i Signe. Ha´ en god dag og nyd dine smukke blomster.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Jeg kan heller ikke gå forbi alle de skønne forårsblomster, der sælges alle steder lige nu :) Jeg retfærdiggør det med, at de jo bare kan plantes ud når de er afblomstrede indenfor, og vups så ryger de ned i kurven :) Lige nu er det de yndige stedmoder der pynter flere stedet hjemme hos os :)

  Kh Ina.

  SvarSlet
 3. Perlehyacint er bare så smukke og helt uimodståelige på denne årstid! Jeg kan heller ikke lade være lige at solde 10-15 kr på den livsglæde det giver at kunne nyde dem! :)
  Ønsker dig en dejlig ny uge!

  SvarSlet
 4. selvfølgelig blir' det en go' dag idag trods denne bidende kulde ;) - hyg dig Signe-bine :)

  SvarSlet
 5. De er nok en af de dejligste forårsbebudere, det er skønt at solde sig til lidt livsglæde. Det er så dejligt når man mærker at mundvigerne bevæger sig opad hver gang man kigger på de skønne farver.

  Dejlig dag til dig

  SvarSlet
 6. Det er dog en vidunderlig blød blå farve du har fanget i dit fremragende foto,kan godt forstå du er faldet for de her hyacinter som giver forventninger om et snarligt forår:)

  SvarSlet
 7. Jeg køber også forårsløg i massevis. Spørgsmålet er vel i virkeligheden om man har råd til at lade være ;-)

  SvarSlet
 8. Formidabel ødselhed ;)

  Hjerteligst

  SvarSlet
 9. De skønne forårsperler er altså uimodståelige og ikke til at undvære nu hvor vi længes så helt utroligt efter foråret - jeg måtte også have nogle med hjem at glædes over forleden :-)
  Knus Rose

  SvarSlet
 10. Hvor er de bare skønne, dine lyseblå perler :-)
  Jeg har desværre heller ikke råd til at købe så mange skønne forårsbebudere, som jeg gerne ville. Så jeg nyder også mine i stor stil. Og når vi så tager billeder af dem, så kan vi jo nyde dem endnu længere :-)
  Og snart pibler det frem i haven derude også.
  Knus.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...