torsdag den 28. februar 2013

Fantastisk forårsdag

Sikke en fantastisk forårsdag med sol og varme og blå himmel. Man får jo lyst til at bryde ud i sang og danse rundt i haven uden overtøj. Jeg har dog beholdt overtøjet på og foreløbig slået mig ned med en kop kaffe i solen - men indeni danser jeg :-)

Og så er det på denne skønne forårsdag også faldet på plads, at jeg skal starte i nyt job. Jeg glæder mig helt vildt, men skal nok fortælle mere om det senere.

Nu vil jeg bare nyde solen og de små blomster inden jeg skal afsted igen og sidde til møde hele aftnen.


Ha' en skøn dag alle sammen!

15 kommentarer:

 1. Ja det er dejligt, når solen skinner, jeg har også jublet i dag, men så holdt den op med at skinne igen.
  Jeg kan godt forstå, at du har lyst til at danse rundt, når du skal starte på nyt job. Tillykke Signe det er dejligt for dig. Venter spændt på at høre nærmere.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Det lyder som et dejligt forårsvejr hos dig. Da jeg fik fri var der ikke skyggen af sol, men skønt at den har været der og at du kunne sidde i den og nyde - så er foråret på vej :-)

  Tillykke med dit nye job - det glæder jeg mig til at høre mere om :-)

  SvarSlet
 3. Hvilke dejlige forårs-danse-vibrationer der kommer fra dig! Stort tillykke med solen der skinnede og jobbet der faldt i hak! Så kan kaffen ikke smage meget bedre. :o)
  Haveknus fra fru friis

  SvarSlet
 4. Hej Signe. Et stort tillykke med dit nye job! Jeg kan godt forstå, at du danser indvendigt med forårssol og -planter og det lidt mildere vejr. Nu går det den rigtige vej!

  SvarSlet
 5. Tillykke med det nye job. Det ser ud som om vejret var præcis så flot som vi havde det her i går, men vi må jo nok deles om solen i vores lille land :-)
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 6. Tillykke med det nye job! Solen kom først her til nordjylland, da dagen næsten var gået, men som Anette siger må vi jo deles om den, igår havde vi solskin det meste af dagen, men jeg skal da love for der blev tåget til aften, jeg skulle køre hjem fra møde på skolen, så er 50 km langt.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 7. Tillykke med jobbet. Jeg håber du skal på tv eller lave noget haveorienteret. Bare det var mig, der havde fået job. Jeg ønsker dig al mulig held og lykke i det nye job. Vi glæder os da til at høre hvad du skal. :)

  Vejret idag var skønt, var også lige ude og fjerne lidt blade så man bedre kan se forårsblomsterne.

  Hav en god weekend Signe

  SvarSlet
 8. Kære Signe
  Tillykke med det nye job, det bliver spændende at høre mere om det:) Jeg håber at jeg kan slå mig ned med en kop kaffe i solen i morgen.

  SvarSlet
 9. BONJOUR
  JE TROUVE VOS FLEUR MAGIQUES

  SvarSlet
 10. Tak for alle jeres søde hilsner :-)

  Jobbet er dog ikke specielt haverelateret. I Københavns Kommune har man haft succes med at omlægge køkkenerne til 75% økologi. Nu skal succesen udbredes til resten af landet, og det skal jeg være projektleder på. Jeg er sikker på, at det bliver et super spændende job - og jeg glæder mig rigtig meget til at tage fat på opgaven :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Signe.Stort tillykke med dit nye job.......det lyder meget spændende.
   Smukke billeder af forårets første blomster.
   Vi ses jo hos Berit-Og jeg glæder mig til at hilse på dig igen Knus Jette

   Slet
 11. Kære Signe,

  tak for et billede, der bringer solskin i hjertet og lys i øjnene. Et stort og hjerteligt tillykke med dit nye job. Næste gang du søger nye jobudfordringer, synes jeg du skal blive full time have/blomsterfotograf. Du har et unikt talent for at indfange blomsternes sjæl. Dine billeder er i særklasse og jeg n-y-d-e-r hvert og et.

  Du må være noget af en powerwoman med alt det du overkommer. Respekt!

  De kærligste hilsner og tanker med ønsket om en dejlig weekend

  SvarSlet
 12. Hei,
  Gratulerer med ny jobb. Så deilig vår det var hos deg.
  Ha det fint.

  SvarSlet
 13. Åh hvor godt......her er der endnu ikke erantis - suk ;0) Hjertlig tillykke med jobbet søde - er sikker på at de trak det lange strå da de valgte dig til jobbet ;0)

  Kæmpe knus Dorthe.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...