søndag den 20. januar 2013

Smuk start på dagenJeg kunne ikke modstå fristelsen, men måtte lige en tur ud og nyde solen i haven, da jeg stod op. Og jeg bildte mig ind, at jeg kunne mærke, at den varmede - dog ikke mere, end at jeg ret hurtigt søgte indenfor til brændeovnen igen :-)


Hav en smuk dag!

10 kommentarer:

 1. Ja det er smukt derude, når solen velsigner os med sine stråler, men det bliver desværre stadig hurtigt koldt.
  Du må nyde din dag
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 2. Ja det er en smuk dag og alt for smuk til bare at sidde inde:-) Dine frøstande og knopper er smukke med solstrejf på.
  God søndag til dig, Signe.

  SvarSlet
 3. Jo den varmer skam, og skønt er det helt sikkert. Jeg trådte ind i mit drivhus kl. 10 og der var 6 gr. varmt, det føltes skønt....

  SvarSlet
 4. Jeg er glad for at du skriver at du kunne mærke solen varme. Det kunne jeg nemlig allerede sidste weekend, men da jeg sagde det til min mand, grinede han lidt ad mig (på en sød måde, altså). Men jeg er sikker på at jeg KUNNE mærke den. Og nu vil jeg gå ud i den smukke dag og mærke solen varme. Også god søndag til dig :-)

  SvarSlet
 5. Superflotte fotos af frøstande mm, rigtig god stemning i dine billeder fra solopgangen.

  SvarSlet
 6. Det er nogle dejlige billeder Signe, sidte weekend kunne man mærke solen havde lidt magt. Det er jo kun januar, og derfor er det også endnu mere vigtigt at vi kommer ud og får alle de solstejf vi kan.

  Varme hilsner fra
  Linda

  SvarSlet
 7. Hej Signe.Som altid smukke billeder fra din hånd.Her skinner solen også dejligt,men bliver inden for ved brændeovnens varme.
  Var ude i går,så den står på afslapning i dag.Men kan lige holde til at lave nyt indlæg og kommentere.God søndag til dig knus Jette

  SvarSlet
 8. Ja, det er koldt derude....og derfor morer jeg mig også over, at der på min lokale antenneforenings-infokanal står at vi har 439 grader her i byen. Jeg var sikker på at så mange plusgrader ville føles temmelig meget varmere :D

  SvarSlet
 9. Dejligt, men koldt :) Godt du har brændeovnen...

  SvarSlet
 10. Som altid gode billeder.
  Du er bare god til at fange de "gode motiver".
  Tak for kigget.
  Ha´ en dejlig dag.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...