søndag den 13. januar 2013

Lidt vinterblomster :-)


Man bliver nøjsom på denne tid af året, så man kan virkelig mærke, hvordan selv den mindste lille blomst kan hæve humøret adskillige grader - og når solen så også kigger et smut forbi, ja så er man jo næsten lykkelig :-)


Kejserbusk 


Lyng 


Vinterjasmin

Ha' en rigtig dejlig uge!

17 kommentarer:

 1. Ja man bliver taknemlig for lidt, men de er da fine alle blomsterne, også god uge til dig.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 2. Ja, det er dejligt livgivende når solen skinner - det er jo næsten ikke muligt at blive siddende indenfor.
  Den der vinterjasmin må jeg have fundet en plads til - den savner jeg godt nok i min have, specielt når jeg ser dine smukke blomster :-)

  SvarSlet
 3. Du har da bare rigtigt mange blomster i din have lige nu! Dejlige billeder :-) Og god søndag aften - og uge - til dig!

  SvarSlet
 4. Sikke smukke blomster. Jeg har altid drømt om en Kejserbusk - den har bare aldrig fundet plads i min have. Måske finder jeg lige pludselig det rigtige sted til den, for det ville da være skønt med lidt liv i haven på denne tid af året.

  SvarSlet
 5. Kejserbusken skal jeg da have fundet en plads til i haven, den er da skøn.
  Som altid, dejlige billeder. Jeg øver mig efter din billedskole i december. Synes ar jeg er blevet lidt bedre til at tage billeder, men det er svært.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 6. Dejligt med lidt blomster i haven på denne tid af året. Din lyng er flot stadigvæk på trods af sne og frost og vinterjasminen er nu også fin
  Kejserbusken har jeg også glæde af og den er altså et hit, jeg har klippet et par kviste ind så jeg rigtig kan glæde mig over den.
  Jeg ønsker også dig en dejlig uge:)

  SvarSlet
 7. Hej Signe Man bliver helt glad af at se dine smukke billeder.Dejlig kejserbusk....den skal da på ønskesedlen. Også rigtig god uge til dig knus Jette

  SvarSlet
 8. ........ÅH hvor godt. Skønne billeder fra en skøn kvindes kamera SUK.

  Jeg hører også til dem der syntes at kejserbusken er helt fantastik smuk i blomst.....til gengæld er jeg ikke begejstret for den resten af året syntes den er lidt trist i sin fremtoning. Men måske - bare for at få lidt glæde i vintermånederne - jeg skulle reviderer min opfattelse en smule ;0)

  Knus Dorthe (med de is kolde fingre ;0)

  SvarSlet
 9. Vinter blomster - jeg elsker dem :-)
  Hilsen Susan

  SvarSlet
 10. Hej Signe.
  Skønt med vinterblomster. Der er ikke noget så livsbekræftende, som de første vinter og forårsblomster. Jeg har også en lille kejserbusk med store knopper, der er lige på trapperne til at springe ud. Den var en af de allerførste ting jeg købte til min nye have for snart 4 år siden.
  Jeg skal indlægges til hofteoperation i den kommende uge. Det bliver jo nok ikke så sjovt. Men jeg håber DU får en dejlig uge:-)
  Venlig hilsen Malene

  SvarSlet
 11. På denne årstid skal der kun lidt til at glæde en.
  Gode billeder.
  Tak for kigget.
  Ha´ en dejlig søndag aften.

  SvarSlet
 12. Skønne billeder i en tid hvor lidt glæder. Får så dejlige minder når jeg ser din vinterjasmin. Havde den tidligere, fjernede den da den bredte sig meget. Nu savner jeg den.

  SvarSlet
 13. Min vinterjasmin er også blevet groft tæmmet, men en lille gren har gemt sig og blomstrer nu. Tak for det:o).
  Kejserbusken har en lidt overset kvalitet: En flot bark og blanke rynkede blade, der bliver vinrøde i efteråret. Den dufter ved berøring af grene og blade.
  Dejligt med dine vinterblomster.
  Hilsen
  Anne Marie

  SvarSlet
 14. Dejlige billeder Signe! Jeg er selv ret forelsket i kejserbusken. Jeg købte to i sensommeren 2012, så jeg er spændt på hvordan det kommer til at gå med dem! :)
  Hav en god dag! :)

  SvarSlet
 15. Spännande med bild på vinterjasminen!Jag fick ett skott i fjol men det har inte blivit blom än, den är fortfarande liten.Nu vet jag vad som väntar :)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...