lørdag den 1. april 2017

Påskeklokker


Jeg har kun en enkelt dobbelt påskeklokke, men den står til gengæld med masser af blomster lige nu. Jeg havde den med fra min gamle have, og den skulle lige igang igen efter flytningen, men det er den så heldigvis også kommet :-)

Desværre er der ikke nogen selvsåede småplanter at se omkring den, men jeg kan jo håbe, at den får trang til at formere sig i år, for den vil jeg meget gerne have nogle børn fra.

En anden, der også meget gerne må formere sig er denne sart gule påskeklokke - men der er desværre heller ikke nogen småplanter at se endu.

Til gengæld er der mange af de andre, der allerede har fået godt gang i næste generation, så jeg tror ikke jeg kommer til at mangle påskeklokker i fremtiden :-)


Alle mine påskeklokker er i øvrigt fra Gartneriet Spiren - et sted jeg varmt kan anbefale.

Der er i øvrigt også kommet godt gang i de små martsvioler. Hvor er det fantastisk, at foråret nu virkelig for alvor er i gang :-)

Ha' en rigtig dejlig weekend!


5 kommentarer:

 1. Hei. Det er herlig at det er vår. Årets fineste årstid. Flotte bilder. Det blir nok flere påskeklokker etterhvert, når de bare får litt tid på seg. Ønsker deg en fin kveld.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlet
 2. Det er nogle fine påskeklokker, jeg kan især godt lide den sarte gule. Marts violer trives ikke rigtig her hos mig. Jeg satte nogle forrige år og de er helt væk!

  SvarSlet
 3. Hej Signe, hvis du vil have flere af din dobbelte påskeklokke så vil jeg anbefale dig at dele den til efteråret - det er også en sikker måde at få blomster af samme udseende til forskel fra frøplanter.
  Når du genplanter dem så plant højt.

  SvarSlet
 4. Nydelige påskeklokker, det ser ut som om de trives hos deg! Her er det ikke mye vårvær, men fuglesangen er overveldende, så om bare tåken kan lette håper jeg på en fin søndag i hagen! Klem fra Anne-Kristin

  SvarSlet
 5. Påskeklokker er så taknemmelige. Jeg har en del, både enkelte og dobbelte, som har blomstret lige siden februar, men som lige nu står på deres højeste, efter at varmen er kommet, og jeg har klippet de dominerende blade væk, så man rigtig kan se blomsterne.
  De første har jeg anskaffet som plugs til næsten ingen penge fra England for en halv snes år siden, og i mellemtiden har de formeret sig fint, fordi jeg tager frø hvert år til maj, lige inden planterne selv ville have smidt dem, så de ikke er til at finde på jorden. Lige nu står der 30 små planter i børnebørnenes aflagte sandkasse og venter på at blive plantet ud.
  Glædeligt forår
  Jytte

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...