fredag den 18. marts 2016

Læs om min have i VoresVilla

I dag er det husstandsomdelte magasin VoresVilla havnet i ca. 1 mil. postkasser rundomkring i det ganske land. Her kan man bl.a. læse den første artikel, jeg har lavet i serien om min nye have, Haven i Bjergene.

Hvis du klikker her kan du se det nyeste nummer af VoresVilla i en elektronisk udgave - min artikel starter på side 47. Jeg håber, I kan lide den :-)

20 kommentarer:

 1. Hej Signe
  Det er virkelig godt og humoristisk skrevet. Ingen tvivl om at du har nok at se til på dit nye sted.
  Jeg tror ikke, vi får det blad, så fint du deler.
  God arbejdslyst det kommende år.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth
   Jeg er glad for, at du kunne lide den - og ja, der er rigeligt at se til :-)
   Jeg skal nok sørge for at lægge link til den næste artikel også.
   Knus
   Signe

   Slet
 2. Hej Signe.Har faktisk lige læst artiklen fra dit hus og have.
  Jeg fik bladet med posten i dag.
  Spændende at fælge alt det der sker i haven.
  Men et lille kik i huset kunne jeg da godt tænke mig at se.
  God weekend Knus Jetet

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Der er så mange hængepartier i huset, så der går nok noget tid, før jeg er parat til at vise mere frem. Men måske en dag - indtil da må I nøjes med haven (eller udvalgte udsnit af haven, for her er der også rigtig mange hængepartier) :-)
   Du må også have en god weekend!
   Knus
   Signe

   Slet
 3. Uh, det må jeg da have fat i. Er ikke på reklameposten ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber du kan lide den Ina - og jeg skal også nok linke til de kommende, hvis nu skulle få lyst til at læse mere :-)
   Knus
   Signe

   Slet
 4. Hej Signe. Det var underholdende og godt skrevet. Vi får desværre heller ikke det blad. Sikken en masse arbejde du allerede har lagt i haven. Det er spændende at følge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte
   Ja, jeg har haft travlt, og det er godt at huske sig selv på det, man har nået, for når jeg ser mig omkring i haven, så er det alt det, jeg ikke har nået endnu, der springer mest i øjnene. Men sådan er vi sikkert mange, der har det :-)
   Knus
   Signe

   Slet
 5. Tak for link, det er ikke et blad jeg ser ellers. Rigtigt godt skrevet og fine fotos ( fik helt lyst til at få høns igen). Skæg artikel om havearbejde i den virkelige verden! Tror at rigtig mange kan blive inspireret af en historie hvor man starter fra ' scratch ' og ikke straks har en engelsk park..... Og hvor ligger dit hus altså flot!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, huset ligger helt fantastisk - jeg føler mig også bare så heldig over, at jeg er kommet til at bo lige netop her :-)
   Jeg håber du har ret i, at det vil være inspirerende at høre om, hvordan haven bliver til. Det er jo noget mere langsommeligt, end hvis jeg havde haft et gartner-team - og der er ikke helt så meget at se på endnu, som hvis jeg havde haft haven i flere år.
   Knus
   Signe

   Slet
 6. Skøn artikel du har skrevet. Jeg kan genkende det du skriver - med de store projekter som ikke altid bliver som man har tænkt sig. Det er en kæmpe udfordring, mon ikke det er derfor vi ned glæde springer ud i det?

  God weekend, som nok kommer til at foregå i haven med er smil på læben... Foråret er her!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Noget af det dejligste ved min nye store have er, at der er plads til at drømme rigtig store drømme - og selvfølgelig at få nogle af dem realiseret hed ad vejen :-)
   Du må også have en god weekend!

   Slet
 7. Fin artikel som er skrevet i et sprog, hvor man næsten kan mærke hvordan det er at stå midt i den kæmpe opgave det er at omdanne grunden til have. Forventningerne, arbejdet og glæderne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vivi
   Ja, du ved jo præcis hvordan det er at stå med en ny kæmpe have :-)
   Jeg er dog ikke sikker på, at jeg når ligeså lang ligeså hurtigt som dig - du har godt nok være effektiv! :-)
   Knus
   Signe

   Slet
 8. Hej Signe
  Rigtig godt skrevet. Der er mange ting man kan genkende fra sine egne haveerfaringer. Det må være skønt at have fået så meget plads at boltre sig på. Med hensyn til kartofler så kan det vel også være helt naturligt, at planterne kommer til at se lidt kedelige ud hen på sommeren. Som et tegn på at kartoflerne er færdigudviklet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Carsten - ja, det er en fantastisk legeplads :-)
   Kartoflerne blev lidt for triste, lidt for tidligt - jeg googlede rundt for at finde en forklaring og fandt frem til, at de led af alvorlig magnesium-mangel. Med mere komposteret møg i jorden, håber jeg, at det løser sig hed ad vejen.
   Knus
   Signe

   Slet
 9. Fin fin artikel, som de fleste hus og haveejere kan relatere til. Store uoverskuelige projekter, hvor både kræfterne og pengepungen kommer på overarbejde.
  Og 8500 m2 er da en kæmpestor grund. Jeg har 2000 og det kan også være uoverskueligt en gang imellem...
  Rigtig god arbejdslyst :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina - jeg er glad for, at du kan lide den :-)
   Ja, haven er stor, men de 7000 m2 er skov, og størsteden af dem kommer nok til at ligge uberørt hen de næste par år. Først skal jeg have lidt styr på haven, og så må skoven komme bid for bid.

   Slet
 10. Det var en fin artikel... :)
  Lige da jeg bladrede op på den, udbrød jeg: Hov,...hende "kender" jeg da :)

  Jeg kan slet ikke sætte mig ind i, hvordan det må være at have så meget jord...jeg har 200m2.. Jeg gad godt have 300m2, men så heller ikke mere, da jeg synes, der er RIGELIGT at se til på mine få m2 :)
  Det er dog meget spændende at følge med i dit haveprojekt :) Min ryg er dog evig taknemmelig for jeg kun skal læse om det ;)
  Hav en god aften og en dejlig påske.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...