onsdag den 23. december 2015

Glædelig jul!Jeg har ikke været nær så flittig i haven (eller på bloggen) i år, som jeg kunne have ønsket mig. Som det jo af og til sker, er energien blevet slugt andre steder, men her til formiddag kom solen lige forbi, så nu synes jeg, det var på tide, at jeg fik klaret et af mine mange hængepartier, nemlig at få delt og flyttet lidt af den store klump vintergækker, som man her kan se et billede af fra sidste forår.

De står lidt svært tilgængeligt blandt en masse brændenælder lidt udenfor haven langs bækken, og da de var afblomstret i foråret, nåede jeg ikke ned og grave dem op, før brændenælderne havde taget over. Men nu, er der jo atter fri bane, så jeg fandt handsker og spade frem.

Jeg havde regnet med, at jeg måtte gætte mig til, hvor de stod, men de var allerede godt på vej, med masser af små grønne spidser, der tittede frem, så det var ikke noget problem. Det var lige før, jeg begyndte at få forårsfornemmelser, som jeg sad der i solen :-)

Det er egentlig ikke det bedste tidspunkt at dele dem, men jeg gjorde mig umage for ikke at ødelægge for mange af de små fine rødder og skyndte mig at plante dem igen med det samme, så jeg satser på, at de klarer flytningen uden de store problemer.

Så er det bare at vente en måned eller to, så jeg kan nyde disse små skønne forårsbebudere, der nu er rykket ind i nogle af de nye bede. Det er godt at tænke på, at foråret alligevel ikke er så langt væk, og nu begynder dagene også lige så langsomt igen at blive længere :-)

Nu hvor jeg endelig kom i haven og på bloggen igen, vil jeg da lige benytte lejligheden til også at ønske jer allesammen en rigtig, rigtig glædelig jul!

15 kommentarer:

 1. Glædelig jul, Signe :) Jeg har ofte tænkt på dig og hvad du mon rodede rundt med, men du var så bare ude at grave vintergækker op... Det blive dejligt når de blomstrer igen inden længe.

  Knus, Ulla

  SvarSlet
 2. Rigtig glædelig jul.
  Håber at vi får flere kig i din have igen næste år.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
 3. Ja forårsløgene er langt fremme, alt for langt, men mon ikke du nåede i tide at få delt vintergækkerne. Mine står i vand rundt omkring i haven.
  Glædelig jul til dig med Signe..
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 4. Rigtig glædelig jul også her fra!

  SvarSlet
 5. Skønt at høre fra dig igen på bloggen. Rigtig glædelig jul til dig

  Maria (tidligere den eksperimenterende have)

  SvarSlet
 6. Du ønskes også en rigtig glædelig jul.
  Det er svært at få tid og energi til det hele på en´ gang, det kender jeg kun alt for godt, men håber du ind imellem får tid til at vise lidt billeder fra din skønne have i det kommende år :-)

  SvarSlet
 7. Hej Signe

  Ja, mange af forårsløgene kigger gevaldigt frem nu:)

  Glædelig jul til dig med!

  SvarSlet
 8. Kære Signe
  Dejligt at du er aktiv på bloggen påny. Tak for i år, for dine dejlige billeder og dine fortællinger fra haven ved Skamlebækken.
  Glædelig jul og godt nyt haveår.

  SvarSlet
 9. Hej Signe.Dejligt med en lille pip fra dig.Og jeg ønsker også dig og din familie en rigtig dejlig jul.
  Juleknus Jette

  SvarSlet
 10. Jag önskar dig en helt underbar och strålande jul!!

  SvarSlet
 11. Så kjekt med livstegn fra deg, Signe! Senhøsten er absolutt rett tid for andre prosjekter, men jeg regner med at du snart er i gang med nye prosjekter og vakre bilder fra hagen din, en riktig god overstått jul og alt godt for 2016 for deg! Klem fra Anne-Kristin

  SvarSlet
 12. Hvor dejligt med sådan et frisk vintergækindlæg. Det øveste billede er virkelig et der får smilt og glæden frem.
  Et forsinket men glædelig jul herfra, samt ønsket om et godt rigtig godt og lykkebringende nytår, og haveår med masser af tid og energi til haveglæder.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 13. Et lille forårstegn her lige før nytår er altid rart - må resten af vinteren blive solrig, frostklar og hurtig overstået så vi kan se om vintergækkerne klarer mosten inden længe.
  Godt nytår fra Pia

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...