tirsdag den 25. august 2015

Magnoliebed part II

Som jeg fortalte i sidste indlæg, så er jeg gået igang med et nyt bed. Regnen har godt nok tvunget mig til en ufrivillig pause, men nu er der da blevet fjernet græstørv i den side af bedet, der ligger i forlængelse af det gamle rhododendron-bed, og nogle af de nye rhododendron og hosta er blevet plantet. Der er mange andre planter der står klar til også at komme i jorden, så det bliver ikke noget problem at få fyldt de bare områder.


Sådan her så det ud, inden jeg gik igang - med magnolier og rhododendron stillet frem i potterne.

Næste skridt bliver at få fjernet græsset på den anden side af den sti, der kommer til at gå gennem bedet (i venstre side af billedet). Jeg håber, at jeg måske allerede kan komme igang i dag, hvis vejret ellers tillader det.

7 kommentarer:

 1. Hold da op, hvor dit haveliv minder meget om vores både med træfældning og etablering af nye bede ;-) Du har lavet nye bede og plantet så meget, at du har noget nyt at glæde dig til allerede næste år :-) Fortsat god arbejdslyst, det bliver så godt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er en hel del sammenfald - men sådan er det jo nok bare, når man overtager en stor have og forsøger at skabe den om :-)
   I bedet her har jeg i øvrigt også tænkt mig at sætte en masse forårsløg, så jeg regner med at jeg allerede til foråret virkelig kan begynde at glæde mig over indsatsen :-)
   Knus
   Signe

   Slet
 2. Hej. Du knokler godt i det. Jeg tror det bliver rigtig godt med stien og bedet. Har du egentlig en plan for haven? Eller bygger du den op henaf vejen.? Det er hårdt arbejde, men nok en god fornemmelse, når dagen er omme.:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er nok at se til, og mens jeg forsøger at få gjort et indhug i bunkerne af fældede træer og gravet nye bede, så vokser græsset og ukrudtet jo bare videre andre steder - der er nok at se til :-)
   For nogle dele af haven har jeg ret klare planer for, hvordan den skal udvikles, men lige dette område har jeg ikke haft en færdig plan for - det er vokset lidt ud af, hvordan jeg færdes (stier, siddepladser), hvilke kig jeg gerne vil have, og hvad de omgivende store træer lægger op til, og så bygger jeg på efterhånden (og håber på det bedste :-))
   Knus
   Signe

   Slet
 3. uha det er hårdt arbejde at fjerne træstørv, men du må trøste dig med hvor flot det bliver næste år når du spadserer på den lille sti :-)

  SvarSlet
 4. En haveplan, der starter med billeder i hovedet, er et godt udgangspunkt. Det lyder til, at du har en fin følelse af, hvordan du får skabt din drømmehave. Rigtig god arbejdslyst. Det bliver et fantastisk hjørne.

  SvarSlet
 5. Jeg er sikker på at det bliver rigtig godt med de to bede med rodoer og magnolia, sikken en blomstring det bliver i foråret. Jeg at sættes to bede sådan overfor hinanden med en sti imellem skaber en god harmoni i det område. Jeg glæder mig til følge med. Og jeg håber ikke at det bliver alt for hårdt med at fjerne græs, men hvis ja så kan du jo bare kigge over på den anden side at græsstien og se hvor godt det kan blive :-)
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...