mandag den 1. april 2013

Skøn, skøn forårsdag

Hvor har det bare været en fantastisk dejlig dag i dag. Sol og varme og frokost i godt selskab. Det er også blevet til et par ture til genbrudpladsen med min søde far og hans trailer. Det er en skøn fornemmelse at have fået gjort et indhug i affaldet, og til min store glæde opdagede jeg, at der var muld til afhentning på genbrugspladsen, da vi kom derud.Min far så ikke helt ud som om han delte min overstrømmende begejstring, da jeg fik øje på bunkerne med sort muld, men accepterede med kærlig overbærenhed sin skæbne og trillede den tømte trailer derhen, så jeg kunne begynde at læsse på. 


Det ene læs jord fik jeg med det samme fordelt ud over en del af bedene, og resten blev lagt i en lille bunke i baghaven. Jeg har planer om at det skal bruges som mirakelkur på mit fiasko-bed i forhaven, men det nåede jeg ikke i dag. 

Hvor er det skønt endelig at være kommet igang i haven - hvor har jeg længtes! Jeg håber også, at I andre har nyt denne fantastiske forårsdag :-)

5 kommentarer:

 1. Hej Signe.
  Skønt med sådan en dejlig dag. Her har jeg været i gang i haven et stykke tid, vi har ikke haft så meget sne. Min dag er også brugt i haven, med besøg og kaffe i skurvognen, ordnet lidt i drivhuset og vandet grundigt derude, de overvintrede potter trængte godt nok til vand. Senere blev det til te på terrassen, med næsen op mod solen, uha hvor dejligt :-)
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 2. Jeg har dårligt erfaring med det muld, man henter på Genbrugsen! Et år fyldte vi bare på, og alle mine forårsløg forsvandt som dug for solen. Jeg tror ikke der er meget næring i den jord, plus - har jeg hørt - er der en del tungmetaller i! Men det er nok blevet bedre med årene. Men jeg bruger ikke jord fra Genbrugsen mere af frygt for, at alle mine planter dør! Det er nok overdrevet.....
  Det er dejligt at få ryddet op, og gøre klar til en ny sæson!
  Det har været en dejlig dag, vi tog en tur forbi Spiren, og det er jo aldrig så ringe endda!

  SvarSlet
 3. Hej Signe. Sikke en god dag du/I har haft. Jeg har også forsøgt med muld fra genbrugspladsen og har haft god held med det, jeg har godt nok også hørt det med tungmetaller og så har jeg hørt, at der kan være mange ukrudtsfrø i så man skal luge en masse, men ingen af delene har jeg døjet med og mine planter gror fint i det. Så jeg ønsker dig held og lykke med al din muld!

  SvarSlet
 4. Hej Signe
  jeg læser ofte din blog med stor glæde
  Lige et lille pip, den jord man får på genbrugspladserne er meget hurtigt og hårdt komposteret, og ikke kun tip top- jeg har ødelagt et bed der blev helt afsvedet, så vær varsom, og bland det.
  Mange hilsner fra Iben, som har en have der stadig er fuld af sne....

  SvarSlet
 5. Super med sådan en havehjælpernisse med trailer - søde. Jeg vil som ovenstående kommentar sige at når jeg henter muld hos Revas så blander jeg det altid f. eks i et nyt plantested og jeg støer det ikke tæt på planterne..........netop af frygt for at svidde. Men om det har noget på sig ved jeg ikke. Hos mig fungerer mulden upåklageligt som forbedring af jordstrukturen og så har jeg da en tro på at det også nærre jorden lidt ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...