fredag den 14. december 2012

Vintermelankoli og kejserblomster

I der kender mig ved, at vinteren ikke er min yndlingsårstid, men jeg må indrømme, at den nu har sin egen betagende, melankolske skønhed. 


Midt i alt det stille, kolde og golde titter der dog små levende lyspunkter frem, som f.eks. kejserbuskens fine og næsten naturstridige blomstring. For den er festen først lige begyndt :-)


12 kommentarer:

 1. Den er nu smuk den lille kejser, og tilføjet min ønskeseddel - bliver nødt til at lave et bed til den udenfor vinduet ved spisebordet ;)
  God dag/nat
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
 2. Synes solens stråler hjælper på overskudet, for jeg er på ingen vis heller tosset med vintertiden. Tanken om forår giver næsten hjertebanken, for jøsses jeg savner det!
  Kejserbuske er så smukke! Vi har desværre forsøgt to gange uden held, men måske 3. gang er måske lykkens gang (efter baghaven nu ikke længere hærges af honningsvampe). Tak fo dine smukke fotos - jeg synes de så fint formidler vinterens grusomme skønhed:0)

  Varme julehilsner fra
  Katinka

  SvarSlet
 3. Smukke billeder som altid. Min kejserbusk kan ikke lide frosten, så den har kun visne blomster nu, men heldigvis vender den frygteligt tilbage.

  SvarSlet
 4. Hej Signe.Utroligt smukke billeder fra din hånd.I går var det skønt vejr på vores Københavnertur.Men ellers kryber vi indenfor og varmer os ved brændeovnens varme.Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
 5. Skønne billeder og meget lidt melankolske... ;o)

  SvarSlet
 6. .....smukke vinterindslag Signe...og sikke en glæde at kejserbusken er på vej og har det godt ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 7. Hej Signe. Sikke nogle fantastiske billeder især det første og det med den hvide urørte sne. Det er godt nok et godt kamera, du har - er lidt misundelig! Gad vide hvordan du har det med tøvejr, om det gør dig glad hvis al sneen forsvinder?

  SvarSlet
 8. Der er vist ikke mange havefolk, som synes at vinteren er den bedste årstid, men du forstår sandelig stadig at finde smukke detaljer i haven:-) Tænk at du allerede har blomst i din kejserbusk, måske skal jeg også vove mig ud i haven, hvor jeg slet ikke har haft lyst til at komme de sidste par uger.

  SvarSlet
 9. Flotte bilder. Takk for kjempefine fototips. Leser og lærer. Ha det godt! Hilsen Anne

  SvarSlet
 10. Hej Signe
  Tak for din skønne skildring af vinteren i din have. Det er overhovedet slet ikke til at se på billederne, at du ikke er så vild med vintersæsonen. Selv kommer jeg slet ikke ud i haven - det burde jeg måske!
  Det er vist noget med, at beskæring af vin gøres til nytår, så lidt sol i juleferien kan måske lokke mig ud på en stige.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 11. Jeg vil bare ønske en glædelig jul til dig og din familie !!

  SvarSlet
 12. Hej signe,
  Glædelig Jul til dig.
  Må vi alle få nogle skønne juledage.
  Glædes over dine billeder og gode indlæg.
  Tak for Havefolket.
  Kh Anne

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...