mandag den 26. september 2016

Et veloverstået foto-kursus :-)

I går holdt jeg foto-kurset "Haver & Blomster" i Birkegårdens Haver. Vejret kunne ikke have været bedre, og haverne bød på masser af skønne motiver. Deltagerne var engagerede, og der var en rigtig god stemning.



Kurset var ikke helt fyldt op, hvilket havde den fordel, at vi ikke behøvede at dele os op i mindre grupper, men kunne følges rundt allesammen.



Det var en rigtig dejlig oplevelse, og jeg er ret sikker på, at jeg gentager succesen igen til foråret - f.eks. når alle deres tulipaner og kirsebærtræer blomstrer.



Stor tak til jer, der deltog - og ikke mindst til Birkegårdens Haver, for at lægger lokale og haver til og forsyne os med kaffe.

Selvom billederne måske kunne antyde det, så var vi i øvrigt ikke kun i den japanske have, men også i de andre haver, bl.a. præriehaven - men selv fik jeg kun taget billeder i den japanske, hvor jeg samtidig fortalte om, hvilke motiver der fangede mig, hvorfor de appellerede til mig, og hvordan jeg ville fotografere dem. Det var faktisk en meget interessant øvelse, også fordi jeg pudserlig var nødt til at blive meget mere bevidst om nogle af de processer, der ellers mest foregår intuitivt. Og på de tilbagemeldinger, jeg fik efterfølgende, kunne jeg forstår, at det også have været interessant at følge med rundt og høre mig tænke højt :-)

torsdag den 22. september 2016

Vil du på foto-kursus på søndag?

Eller kender du nogen, der måske kunne være interesserede, så er der stadig pladser tilbage på mit foto-kursus "Haver & Blomster" der foregår på søndag 10.30-17.00 i Birkegårdens Haver ved Ruds Vedby. Jeg har derfor valgt at forlænge tilmeldingsfristen frem til lørdag den 24. kl. 12.00.

Jeg har mulighed for at tager nogle stykker med i min bil fra Jyderup Station og sætte dem af igen efter kurset. Man skal selv tage kamera med - og også gerne en bærbar computer, hvis man har mulighed for det.

Prisen er 500 kr. og inkluderer kaffe og frokost.

Du kan læse meget mere om kurset her

fredag den 16. september 2016

Flere billeder fra Birkegårdens Haver

I går var jeg forbi Birkegårdens Haver, hvor jeg skal holde foto-kursus den 25. september. Det kom der er hel del billeder ud af, som kan ses på min fotograf-hjemmeside her



onsdag den 14. september 2016

Jeg holder foto-kursus den 25. september


Jeg har truffet en rask beslutning om, at afholde et foto-kursus om have- og blomsterfotografering den 25. september - altså allerede om 1½ uge.

Flere har spurgt efter det, men min egen have har været lidt forsømt hele sommeren, så jeg synes ikke den egnede sig som kulisse, og egentlig havde jeg regnet med at udskyde det til foråret.

Da jeg snakkede med Birkegåerdens Haver (der bl.a. har det smukke præriebed, som jeg har taget billeder af til VoresVilla), så tilbød de, at kurset kunne holdes hos dem den 24. september. På det tidspunkt er haverne lukket ned for besøgende, men der er stadig masser af blomster.

På trods af den korte frist, har jeg valgt at springe til, så nu krydser jeg fingre for, at jeg kan nå at få tilmeldinger nok til at kurset bliver til noget (min. 6 og max. 12 deltagere).

Det er et heldags-kursus kl. 10.30 - 17 og prisen er 500,- kr. (inkl. kaffe og lidt frokost).

Og I må meget, meget gerne hjælpe mig med at dele linket på facebook, så alle der kunne være interesserede når at se det i tide. Linket ligger allerede på min fotograf-side på facebook, så man kan bare gå derind og trykke "del" på linket.

Hvis I følger linket kan I også læse meget mere om kurset.

Det bliver spændende at se om det lykkes - og ellers må jeg jo bare prøve igen til foråret med lidt længere tilmeldingsfrister :-)

mandag den 12. september 2016

Præriebedet i VoresVilla

Der er kommet endnu en artikel om min have i VoresVilla. Du kan læse mere om det her på min fotograf-hjemmeside, hvor der også ligger mange flere billeder fra det smukke præriebed ved Birkegårdens Haver.

onsdag den 7. september 2016

Morgendug i græsserne





I mit kommende præriebed står bl.a. disse to græsser, som bare så så fine ud igår morges, hvor aksene blev fremhævet af morgenduggen. Jeg glæder mig til, at bedet bliver helt færdig og vokser lidt til - og de her græsser skal da i hvert fald deles, så jeg kan få endnu flere af dem.



 Og jeg skal helt sikkert også have nogle flere af de fine tidselkugler :-)


Ha' en rigtig dejlig dag!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...