onsdag den 23. december 2015

Glædelig jul!



Jeg har ikke været nær så flittig i haven (eller på bloggen) i år, som jeg kunne have ønsket mig. Som det jo af og til sker, er energien blevet slugt andre steder, men her til formiddag kom solen lige forbi, så nu synes jeg, det var på tide, at jeg fik klaret et af mine mange hængepartier, nemlig at få delt og flyttet lidt af den store klump vintergækker, som man her kan se et billede af fra sidste forår.

De står lidt svært tilgængeligt blandt en masse brændenælder lidt udenfor haven langs bækken, og da de var afblomstret i foråret, nåede jeg ikke ned og grave dem op, før brændenælderne havde taget over. Men nu, er der jo atter fri bane, så jeg fandt handsker og spade frem.

Jeg havde regnet med, at jeg måtte gætte mig til, hvor de stod, men de var allerede godt på vej, med masser af små grønne spidser, der tittede frem, så det var ikke noget problem. Det var lige før, jeg begyndte at få forårsfornemmelser, som jeg sad der i solen :-)

Det er egentlig ikke det bedste tidspunkt at dele dem, men jeg gjorde mig umage for ikke at ødelægge for mange af de små fine rødder og skyndte mig at plante dem igen med det samme, så jeg satser på, at de klarer flytningen uden de store problemer.

Så er det bare at vente en måned eller to, så jeg kan nyde disse små skønne forårsbebudere, der nu er rykket ind i nogle af de nye bede. Det er godt at tænke på, at foråret alligevel ikke er så langt væk, og nu begynder dagene også lige så langsomt igen at blive længere :-)

Nu hvor jeg endelig kom i haven og på bloggen igen, vil jeg da lige benytte lejligheden til også at ønske jer allesammen en rigtig, rigtig glædelig jul!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...