lørdag den 28. marts 2015

KOBJÆLDER PÅ VEJ

Nu begynder de små lodne blomsterknopper på kobjælderne at vise sig. De er medbragt fra min gamle have og ser heldigvis ud til at have klaret flytningen fint :-)

Ha' en rigtig dejlig dag!

torsdag den 26. marts 2015

DOBBELT PÅSKEKLOKKE

Jeg har vist en del billeder af de påskeklokker, der allerede stod i haven (for de er så store og flotte, at jeg får sådan en lyst til at tage billeder af dem). Men nu fik jeg også taget mig sammen til at tage et billede af en af de medbragte - en dobbelt påskeklokke, som jeg er ret glad for. Jeg håber den også kommer til at trives i haven, så den med årene kan vokse sig stor og flot som de andre - og så skal der nok komme mange flere billeder af den også :-)

TETE-A-TETE

Jeg er ret vild med de små tete-a-tete påskeliljer. Jeg synes, de store gule påskeliljer kan blive lidt for dominerende, men disse små miniaturer er til gengæld ikke til at stå for med alle deres små solskinsgule blomster :-)

KNOPPER I GEMSERODEN

Et par steder i min nye have, står der nogle små grupper af planter, der umiddelbart ligner gemserod. Der er også masser af knopper i dem, så nu går jeg og glæder mig helt vildt til, at de springer ud :-)

Og mens jeg glæder mig til det, så glæder jeg mig i den grad over de fine påskeklokker, der allerede var i haven, da jeg flyttede ind. Jeg har også medbragt nogle fra min gamle have, men de er ikke nær så store og flotte, som dem der var her - jeg vil tro, at de bare har haft nogle flere år til at etablere sig, så jeg håber, at de medbragte også blive ligeså fine med årene :-)

Ha' en rigtig dejlig dag!

torsdag den 19. marts 2015

GLEMTE KROKUS

Jeg plantede nogle forskellige botaniske krokus i en lav balje i vinters. De har stået i drivhuset, og jeg må indrømme, at jeg ikke har været flink til at få dem vandet (havde faktisk helt glemt dem), så jorden var fuldstændig knas tør, da jeg endelig kom i tanke om dem. Nu er de kommet ud under åben himmel og har fået lidt vand, og selvom de ser lidt små og sølle ud, så blomstrer de nu alligevel i de dejligste forårsfarver :-)

tirsdag den 17. marts 2015

PÅSKEKLOKKE OG ?

Mine påskeklokker blomstrer på livet løs lige nu - og de er bare så fiiine! :-)


Men dem her kan jeg ikke lige gennemskue hvad er. Hvis du kan genkende dem, må du endelig sige til - og ellers viser det sig sikkert, hvis de begynder at blomstre på et tidspunkt.

søndag den 15. marts 2015

HA' EN DEJLIG SØNDAG

Med disse fyldte vintergækker i morgensolen vil jeg bare ønske jer en rigtig dejlig søndag :-)

lørdag den 14. marts 2015

EN FYLDT VINTERGÆK

Jeg synes de fyldte vintergækker er så utrolig fine. Men det kan være lidt svært at fotografere op under skørterne på dem, når de står ude i haven, så her har jeg plukket en enkelt med ind, selvom jeg næsten ikke nænnede det.

Håber I har nydt dagen!

fredag den 13. marts 2015

EN SMUK KOLD MORGEN

Det var en utrolig smuk og kold morgen jeg stod op til. Bakkerne lå hyldet i rim og morgensol, og jeg måtte selvfølgelig lige et lille smut i haven med kameraet. Her er det de stribede krokus, der stadig har lidt rim på toppen.



Her er det rim i græsset - jeg har altid synes, der var noget eventyrligt over de knitrende rimhvide græsstrå.


Frosten har også fået påskeklokkerne til at bøje nakken, men de rejser sig heldigvis igen, når solen får lidt bedre fat.

Ha' en rigtig dejlig dag!

tirsdag den 10. marts 2015

Der var krokus :-)

Til min store glæde har jeg lige opdagedet, at der faktisk var et par krokus i min have - ikke mange, men lidt har absolut også ret, når nu man er så glad for krokus, som jeg er :-)

søndag den 8. marts 2015

PÅSKEKLOKKER

Det er faktisk ikke helt rigtig, at der kun er vintergækker og erantis i haven, for jeg opdagede lige, at den første af mine påskeklokker nu er sprunget rigtig ud :-)

FLERE ERANTIS OG VINTERGÆKKER

Billedsiden her på bloggen er noget ensformig i øjeblikket. Det bliver skønt, når der kommer gang i lidt flere forskellige blomster :-)

Men jeg bliver dog stadig helt vildt glad, hver gang jeg ser til de små erantis og vintergækker (som jeg er så heldig også at have i den fyldte udgave). Så jeg tænkte, at I andre sikkert heller ikke tog skade af at se et par billeder til :-)

Ha' en rigtig dejlig søndag! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...