søndag den 31. marts 2013

Årets første lille bi :-)

I dag har jeg spottet den første lille bi her i haven, som summede lystigt rund fra krokus til krokus. Hold da op, hvor blev jeg glad - så er det rigtigt forår :-) 




Krokus - nu uden sne :-)

Det går da i det mindste den rigtige vej nu :-)









God påske!

lørdag den 30. marts 2013

Krokus i påskeSNE :-/

 Jeg ved ikke, hvordan I andre har det, men min tålmodighed er ved at være alvorligt udfordret :-/








KOM NU FORÅR!!!

torsdag den 28. marts 2013

Bedre sent end aldrig


Sidste år så mine små tidlige krokus i baghaven sådan her ud den 11.marts - læg i øvrigt mærke til at der også er små bier på besøg.


Sidste år var de små krokus allerede synlige fra slutningen af februar, hvor de her er foreviget en frostkold morgen. Den sidste måned har jeg med længsel gået og spejdet efter dem, på mine daglige ture rundt i haven, og jeg var faktisk begyndt at frygte, at de måske var gået til.

Men det var de heldigvis ikke, og nu er de endelig langt om længe dukket frem af den smeltende sne. Bedre sent end aldrig, og hvis vejret ellers tillader det, så kan jeg måske allerede i løbet af et par dage nyde synet af dem i fuldt udsprungen tilstand. 

Et andet sted i haven er de første af de små Blue Pearl nu også næsten sprunget helt ud :-)








Det samme gælder de her skønne mørklilla :-)

Rigtig god påske - håber vi bliver overrasket med et fantastisk forårsvejr!

tirsdag den 26. marts 2013

Krokus og forårssol

 Hvor bliver man bare glad, når man kommer hjem til flokke af små krokus badet i den dejligste forårssol.


 De små tidlige krokus her har været fremme i et par dage


Men disse små Blue Pearl er først kommet frem i løbet af dagen


En enkelt af de store stribede krokus er også på vej, og så ser det ud som om at påskeliljerne pludselig er kommet i tanke om, at påsken er lige om hjørnet (jeg tvivler nu på at den når det, men nu får vi se :-))

Jeg har nu været igang på mit nye job i næsten 3 uger, og jeg har simpelthen været så træt når jeg kom hjem, at jeg nærmest ikke har kunnet overskue noget andet. Men nu begynder det så småt at hjælpe lidt på det, og hjulpet på vej af forårssolen satser jeg på, at der snart igen bliver overskud til at komme lidt i haven.

Jeg kom i øvrigt lige i tanke om, at bloggen her havde 2 års jubilæum for et par dage siden. Hvor går tiden dog hurtigt.


Ha' en rigtig dejlig dag!

søndag den 24. marts 2013

Flere krokus på vej

Vinteren har fået bidt sig så godt og grundigt fast, at man næsten kan miste troen på, at det nogen sinde bliver forår. Men flere og flere af de små krokus titter frem over alt i haven, så der er ikke noget at tage fejl af :-). 




Ha' en rigtig dejlig dag!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...